hirdetés

Abu Dhabi-ban a vendégek csillagozzák a szállodákat

Az Egyesült Arab Emírségek Turisztikai Hatósága határozott az új hotelértékelési rendszerről, melynek értelmében figyelembe veszik a legnépszerűbb online foglalási és értékelő oldalak kommentjeit a szállodák kategorizálása során. 

hirdetés

Mostantól még fontosabbá válnak a Tripadvisor, az Expedia, a Booking.com és a Hotels.com felhasználói értékelései, hiszen hivatalosan is a részévé válnak, annak a feltételrendszernek, amely alapján megkaphatják a szállodák az áhított csillagokat. Míg a Tripadvisor kommentjei nem tekinthetőek hivatalosnak, a Booking.com felhasználói csupán akkor kommentelhetnek, ha valóban foglaltak szállást a kritizált hotelben. A több felől érkező kommentek tehát valós képet festenek a szállodákról. 

Fotó: Tumblr
Fotó: Tumblr

Nem csupán a vendégek kommentjeit monitorozzák és számítják be az értékelésbe, hanem azt is, hogy a szálloda managere milyen módon válaszol a kritikai észrevételekre. 

A rendszer egyébként nem új: Svájc, Libanon, Új-Zéland és Skócia szállodáiban már korábban kiépült a jól működő, igazán felhasználóbarát rendszer. 

(forrás: Skift)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk