hirdetés
hirdetés

Az Emirates légiutas-kísérői barista képzésen vesznek részt

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága évente több mint 17 tonna kávét szolgál fel a várótermeiben és a világ 140 célállomására közlekedő járatai fedélzetén. Légiutas-kísérői speciális barista képzésen vesznek részt, ahol először megismerkednek a kávé eredetével, a különféle keverékekkel, és az eltérő készítési módokkal, a gyakorlati rész során pedig elsajátítják, miként kell a különböző kávétípusokat tökéletesen elkészíteni és felszolgálni – beleértve az Emirates jellegzetes arab kávéját is.

hirdetés

Megtanulják, hogy a professzionális kávé főzéséhez elengedhetetlen a kiváló minőségű víz, amit a légitársaság fedélzeti víztartályai garantálnak. A légitársaság rendszeres ellenőrzéssel, fertőtlenítéssel, és karbantartással biztosítja, hogy a repülőgépein mindig kifogástalan legyen az ivóvíz. 

 

A turistaosztályon és a prémium turistaosztályon utazóknak, a repülőútjuk hosszától függően egyszer vagy kétszer van lehetőségük megkóstolni a prémium minőségű kávékat, míg a First és Business osztályú ügyfelek igény szerint rendelhetnek a kávékínálatból például koffeinmentes kávét, cappuccinót, jeges Americanót, eszpresszót, macchiatót vagy kardamommal és sáfránnyal készült arab kávét. Az igazi ínyencek még egy selymes kávédesszertet is kipróbálhatnak, az affogato al cafét, amely krémes fagylaltból és eszpresszóból áll.  

A First és Business osztályon felszolgált kávék, az 1895-ben alapított Lavazza márka dió- és juharszirup vagy kakaó és fekete bors jegyekkel rendelkező termékeiből készülnek. A légitársaság másik jelentős kávébeszállító partnere az Egyesült Arab Emírségek Coffee Planet vállalata, amely több mint 23 országból szerzi be a kávészemeket. Az elmúlt évtizedben a légitársaság utasai számára számos kávékülönlegességet állított össze olyan jeles alkalmakra, mint a karácsony vagy a Valentin-nap, a rózsás mokka vagy az orange crush latte italok formájában. 

 

(forrás: Flow pr)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk