hirdetés
hirdetés

Bemutatta nyári újdonságait az Anubis

Rendhagyó helyszínen, a Cinema City Arena egyik mozi termében tartott sikeres katalógus bemutatót, több mint 170 partner részvételével az Anubis Travel.

hirdetés

Az utazásszervező idei nyári és őszi ajánlatait három katalógusban vonultatja fel. Az egyiptomi és a mediterrán katalógusban az irodától már megszokott programok és úti célok találhatók. A mediterrán-térség árualapjában Mallorca, Kréta, Rodosz és Bulgária szerepel. A harmadik katalógusban kaptak helyet a jordán, izraeli, szíriai és libanoni üdülések, körutazások és hosszú hétvégék. Újdonság a piacon, hogy Malév menetrend szerinti járattal 5 napos hosszú hétvégéket is kínálnak az utasoknak ezekbe az országokba. 

A nyári időszakban az Anubis heti 2 chartert indít Egyiptomba és heti 1 önálló charter járatot Jordániába.

Népszerű újdonság a Családi csomag, amely az előfoglalási időszakban érhető el és előnye, hogy a csomagárak minden költséget tartalmaznak. A csomag minden desztinációra: egyiptomi, jordániai, mediterrán úticélokra is választható.

Idén is szerveznek nílusi hajóutakat és városlátogatással egybekötött üdüléseket Egyptair menetrendszerinti járattal. Az Anubis Travel 2008 és 2009 után 2010-ben is legjobban értékesítő Egyptair partner és egyike a Malév 5 legnagyobb partnerének.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk