hirdetés
hirdetés

Burgenlandi fogadás a nagyköveti rezidencián

Bár az osztrák nagykövetasszony nem lehetett jelen, budai rezidenciáját átengedte az esti fogadás alkalmára.

hirdetés

Sült gesztenye és forralt bor, ezzel fogadta vendégeit az Österreich Werbung (ÖW) szervezésében Burgenland csapata. Az adventi hangulatban telt esti programra december 5-én, az Osztrák Nagykövetség Rezidenciáján került sor, ahol a kertben a hóval bélelt fák tökéletes hátteret festettek a fogadás kezdetéhez, majd bent, az elegáns villa falai közt folytatódott a program.

Először az ÖW közép- és kelet-európai vezetője, egyben a magyar iroda irányítója, Michael Strasser köszöntötte magyarul (!) a vendégeket, majd átadta a szót Michaela Fischbach-nak és Patrick Barabas-nak, akik Burgerland képviseletében érkeztek. A tartományból különleges finomságokat - mézet, olajat, házi lekvárokat - hoztak helyi termelők, majd az est legkülönlegesebb eseményeként, mintegy a jövő évi Mörbisch-i Víziszínpadon megrendezésre kerülő zenei program, a West Side Story beharangozójaként, művészek adtak elő néhány ismert számot a darabból. Az eseményen jelen volt a program művészeti vezetője, Peter Edelmann is.

Íme, néhány szép felvétel a hangulatos adventi programból:

Mary és Tony kettőse a darabból
Mary és Tony kettőse a darabból

Strasser úr végig videózta a művészek fellépését
Strasser úr végig videózta a művészek fellépését

 

 

 

 

 

 

 

(forrás: turizmusonline.hu, Fotók: © Österreich Werbung/Egyed Melinda)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk