hirdetés

Decemberben ismét Csak a Mentes Karácsonyi Fesztivál

Az idén 5 éves Csak a Mentes mindig friss és hiteles szakértői tartalmakkal, eseményekkel nyújt segítséget az ételérzékenységben szenvedők és a mentes életmód iránt érdeklődők számára - tájékoztatták lapunkat a szervezők.

hirdetés

Mostanra a Csak a Mentes közössége, a legaktívabb hazai mentes közösségé vált. A gasztronómia mellett, -többek között- találkozhatunk náluk a: természetes bőrápolással, a zero waste, vegyszermentes háztartással és egyéb fenntarthatósággal kapcsolatos tartalmakkal, termékekkel is. Legfőbb feladatuknak tekintitk felkutatni a legújabb mentes termékeket és szolgáltatásokat, melyeket minden esetben minőségileg ellenőriznek, így garantáltan 100%-osan megbízható termékek jutnak a felhasználókhoz.

A 2022 december 9-10-ei Csak a Mentes Karácsonyi Fesztiválon pedig kiemelt szerepet kap a jövőre 6. alkalommal megrendezésre kerülő Csak a Mentes Év Séfje verseny, melyre glutén-, cukor-, tejmentes és vegán receptekkel jelentkezhetnek a résztvevők. A cél évről évre, felhívni a figyelmet az egészséges, allergénmentes táplálkozásra és nem utolsó sorban bemutatni, hogy a mentes étkezés nem unalmas, sőt! Megannyi lehetőséget, újdonságot és az alkotás élményét adja egy-egy új alapanyag, új ízvilág kipróbálása.

Herczeg Andrea a Csak a Mentes alapító-tulajdonosa szenvedélyesen szereti a munkáját, küldetése egy egységes és mindenki számára elérhető, mentes világ megteremtése.

Mit kínál az adventi időszak Mentes rendezvénye?

 • Magyarország egyetlen mentes karácsonyi vására, kifejezetten a speciális életmódot folytatóknak
 • Mindent megtalálnak egy helyen, amire egy ételérzékenynek szüksége lehet az ünnepek alatt; bejgli, szaloncukor, alapanyagok, ajándékok tudatosan
 • Más rendezvényekkel ellentétben, itt a helyszínen hatalmas kedvezményekkel vásárolhatnak az érdeklődők
 • Mindent meg lehet kóstolni, mielőtt megvásárolják
 • A felmerülő kérdésekre is megkaphatják a válaszokat, hiszen szakemberek hada várja a látogatókat
 • Olyan közösségbe csöppennek, ahol mindenki hasonlóan gondolkodik és él, így könnyen köttetnek barátságok, ismeretségek
 • Gyereksarokkal is készülünk, hogy a legkisebbek is elfoglalják magukat
 • Ételudvar is várja a vendégeket, ahol frissen készült gluténmentes hamburgereket ehetnek
 • Szűrőbusszal is készülünk, amely mindenki rendelkezésére áll a rendezvény alatt
 • Workshopokon és előadásokon is részt vehetnek, amelyeket olyan szakemberek tartanak, akik folyamatosan képzik magukat és érintettek a mentes témákban
 • Sztárvendég: Katus Attila

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk