hirdetés
hirdetés

Iszlám országok a magyar balneoterápiával ismerkednének

Az iszlám harmadik legjelentősebb szent városában, az iráni Mashhad-ban tartották az Iszlám Országok 2. Egészségturisztikai konferenciáját december 19-20. között, ahol kiderült: a térség szakemberei ismerkednének a magyar gyakorlattal - közölte a Turizmus Online-nal a Xellum Kft.

hirdetés

A rendezvényen, amelyen több, mint 25 iszlám ország képviselői vettek részt az egészségturizmus menedzsmentjének és fejlesztésének számos témakörét vitatták meg a jelenlévők, és 22 pontból álló deklarációban foglalták össze a legfontosabb feladatokat.

A konferencia meghívott előadójaként Puczkó László (Xellum Kft.) arra hívta fel a jelenlévők figyelmét, hogy az egészségturizmus az több mint magas színvonalon szolgáltató kórházak, amelyek eddig az iszlám országok vonatkozó kínálatát alapvetően jellemzik és érdemes az iszlám hagyományok és kultúrkör akár évezredes tapasztalatait és rituáléit is felhasználni új, hosszú távon is versenyképes egészségturisztikai fejlesztések elindításához.

Több ország képviselői is jelezték, hogy szívesen megismerkednének a magyarországi balneoterápiás gyakorlattal és annak tapasztalataival, hiszen számos iszlám országban találhat jelenleg még nem hasznosított termálforrások.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk