hirdetés
hirdetés

Elindult a Green Travel weboldala

Február 23-án délután újra elindult a Green Travel weboldala. A honlapon törökországi ajánlatok érhetők el. 

hirdetés

Az iroda arról értesítette az utasait és partnereit, hogy a www.greentravel.hu weboldal előfoglalási kedvezményekkel elindult. Árajánlatkérésekkel és foglalásokkal kapcsolatban kérik, hogy az érdeklődők vegyék fel a kapcsolatot legközelebbi partnerirodájukkal. A honlap tanulsága szerint budapesti és debreceni indulással kínálnak a szezonban törökországi üdüléseket.

Amint arról a minap beszámoltunk, a Budapest Főváros Kormányhivatal nyilvántartásában már utazásszervezésre jogosult, bejegyzett utazási irodaként szerepel a Green Holidays Kft.

Green Holidays Kft. néven, de a Green Travel brand égisze alatt indul újra a Törökország-specialista utazási iroda. A Green Holidays Kft. banki letétet formájában tette le a 20%-os vagyoni biztosítékot. A forgalom növekedésével párhuzamosan emelik kauciójukat majd a szezon folyamán.

hirdetés
Olvasói vélemény: 1.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk