hirdetés
hirdetés

Élményekkel tele értek haza a Best Reisen partnerei

Hétfőn este érkezett haza a Best Reisen török study csoportja tele élményekkel és hasznos információkkal. 

hirdetés

Az egy hét alatt a résztvevők megismerték a touroperátor szállodakínálatának nagy részét és belekóstolhattak a fakultatív programokba.

A hét második felében például egy egész napos rafting túrán vettek részt. Az időjárás ugyan nem kedvezett nekik, de ez nem szegte kedvüket és 2 csónakkal vágtak neki a heves sodrású folyónak, ahol felejthetetlen pillanatokkal lettek gazdagabbak. Továbbá átélhettek egy fantasztikus diszkóhajó túrát a Manavgat folyón, ahol lehetőség nyílt egy születésnap megünneplésére is. Mindenki örömére a hajó kikötött a folyó és a tenger torkolatánál, ahol egy beach partyra is volt lehetőség.

Nézze meg galériánk képeit!

Az utolsó előtti nap nagy részét a társaság pihenéssel és a Lara Resort and Spa 5* ultra all inclusive szálloda szolgáltatásainak felfedezésével töltötte, felkészülve ezzel a másnap hajnali transzferre. Végül a csapat Isztambul felé vette az irányt, ahol még megnézték a város nevezetességeit, többek között a Kék Mecsetet és a Hagia Sophiát.

Összességében egy nagyon tartalmas hetet tudhatnak a hátuk mögött, ami remélhetőleg nagyban elősegíti a nyári értékesítést.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk