hirdetés

European Finest lett a Corinthia Hotel

 A Corinthia Hotel Budapest elnyerte a European Finest Hotels (EFH) elismerését egyedülálló, kivételes minőségű és vendég központú szolgáltatásaiért.

hirdetés

A szálloda megfelelt az EFH által támasztott több, mint 80 kritériumnak, melyet kifejezetten 5 csillagos szállodákra alakítottak ki. Kimagasló eredményt ért el magasfokú kényelmi szolgáltatások, átlagosnál nagyobb méretű vendégszobák, korszerű fitneszközpont és kimagasló spa szolgáltatások, professzionális és barátságos személyzet, kulináris kínálat vegetáriánusoknak és allergiában szenvedőknek, modern technológiával felszerelt konferencia termek, szobák és közösségi terek megközelíthetősége mozgáskorlátozottak számára valamint eredeti építészeti stílus és belső dizájn tekintetében.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy szállodánk, elnyerte a European Finest Hotels elismerését, amely az idén már a harmadik nemzetközi szakmai sikerünk" - mondta Thomas M. Fischer, a Corinthia Hotel Budapest igazgatója. Az EFH egy független nonprofit európai fogyasztóvédelmi szervezet, melynek célja a turizmus népszerűsítése. A közel 230.000 európai szállodából idén 70 kapta meg a szervezet elismerését.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk