Gastro&Hotel Design Award: már csak egy napig lehet nevezni!

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést? Július 31-ig még várjuk a nevezéseket! 

 

Kihez kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést? Holnapig még Önök is versenybe szálhatnak!

A pályázási folyamat egyszerű:

 töltse ki az online nevezési űrlapot, melynek sikerességét egy zöld szöveg is megerősíti az űrlap tetején
 pár percen belül érkezik a visszaigazoló e-mail az űrlapon megadott címre
 ezen keresztül (felhasználónév és jelszó segítségével) megnyithatja a tárhelyet
 a tárhelybe belépve húzza be (drag&drop) a feltölteni kívánt kiegészítő anyagokat (pl. videó, képek, vizualizált és összeszedett prezentáció: bármi, amit szükségesnek érez a pályázat kiegészítéséhez)
 dőljön nyugodtan hátra és bízza a szakmai zsűrire a pályázat megítélését 

Idén ismét nemzetközi zsűri értékeli a leadott munkákat, és ősszel ünnepélyes díjátadó keretében zárjuk majd a 2019-es Gastro&Hotel Design Awardot. 

Általános információkat ide kattintva talál, de ha egyből már nevezne is, kattintson ide!  

 Ne hagyja ki a lehetőséget, nevezzen és nyerje el a díjat! 

 

 

 

Nevezési díj:

Teljes árú nevezés: 24 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 31 623 Ft / nevezés)
Kiemelt kategóriák (Az év GastroDesign Storyboardja, Az év HotelDesign Storyboardja): 19 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 25 273 Ft / nevezés)
Ugyanazon vendéglátóegység / szálloda több kategóriában való nevezése esetén a 3. nevezéstől: 19 900 Ft + áfa / nevezés (több díj esélye különböző kategóriákban) (bruttó 25 273 Ft / nevezés)
Meg nem valósult, tervezési fázisban lévő munkák, tervek nevezése: 9900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 12 573 Ft / nevezés)

Végleges nevezési határidő: 2019.07.31.

További információ: Mohai Fanni, [email protected] +36 1 430 4518
Gastrodesignaward.hu

Kiemelt partnerek: 

   
   

 

Partnerek: 

  


Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.