hirdetés
hirdetés

Haza ízek, hazai termelők a Ferihegyen

Főleg hazai termékeket kínáló üzlet nyílt meg a budapesti repülőtér 2A terminál tranzit területén december 20-án, csütörtökön. 

hirdetés

A 140 négyzetméter alapterületű boltban a nemzetközi kínálat mellett helyi termékeket találnak az utazók. A szabad falfelületeket pedig januártól kalocsai pingáló asszonyok munkája díszíti.

Alan Bork, a Budapest Airport fogyasztói üzletágának igazgatója kiemelte, hogy egy nagy beruházási program ért véget, amely két éve kezdődött el. Változást hozott az utóbbi egy év, és ezzel a változással együtt a repülőtér utasainak összetétele is változott. Mások az elvárások, és ezekhez kellett igazítani az üzletpolitikát is - mondta.

Ihajja-csuhajja!
A Heinemann Duty Free budapesti ügyvezető igazgatója dr. Fritz Janach elmondta, hogy az utasok körében eddig is slágertermék volt a Zwack likőrválasztéka, és a Pick szalámi, most emellé felsorakozik a kalocsai fűszerpaprika, a magyar pálinkák, a porcelántárgyak és a Szamos marcipán is.

A Heinemann üzlet – utalva Magyarország különlegesen változatos természeti kincseire és gazdag vadvilágára – faágakból készített, egyedi tervezésű lámpák és virágokkal kifestett agancsos szarvasbikafejek is díszítik. 

Az idei évben 4 millió utasból egymillió vásárolt emlékeket, vagy hazai termékeket a boltokban. A számok azt mutatják, hogy az ületek jól működtek, és az új bolt családias hangulatával majd szintén keresett lesz.

 

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk