hirdetés

Indul a tizedik Országos Étterem Hét

Idén márciusban már a tizedik Étterem Hetet rendezik meg március 21. és 27. között. A rendezvényre március 2-tól lehet asztalt foglalniuk az érdeklődőknek a www.etteremhet.hu weboldalon. A X. Étterem Hét programjához minden eddiginél több vendéglátóhely csatlakozott, köztük több Michelin ajánlással rendelkező étterem is. A szervezők és a résztvevő vendéglátók a bevétel egy részét hátrányos helyzetű gyermekek étkeztetésének támogatására ajánlják fel.

hirdetés

Nem kell egy évet várni a következő Étterem Hétre, hiszen alig fejeződött be az őszi, máris kezdődik a tavaszi rendezvény. Ami nem változik, hogy a 2016 tavaszi Étterem Héten is egyedi – 3,300.− forinttól kezdődő − áron kínálják a háromfogásos menüsorokat a résztvevő közép- és felső kategóriás éttermek országszerte. Ismét jelen lesznek az ún. Prémium menük, melyeknek ára: 4,900.− forint lesz, és a menüár a szervízdíjat is tartalmazza. Ezúttal néhány vendéglátóhelyen speciális „borsort” is ajánl Kovács Antal, háromszoros magyar sommelier bajnok. Kuriózum, hogy idén a résztvevő éttermek között szerepel Budapest első Michelin-csillagos éttermének, a Costes-nek az új étterme is.

A rendezvény népszerűségét jelzi, hogy az elmúlt években megsokszorozódott az érdeklődők száma: az őszi Étterem Héten több mint 24.000 látogató választott a magas szintű kínálatból (2011-ben még csak 4.427 volt a vendégek száma).

Asztalt foglalni már március 2-tól lehet a www.etteremhet.hu weboldalon.

(forrás: Vendég & Hotel Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk