hirdetés

Itt a Klasszis TopDesign 2022 verseny döntőseinek névsora

22 kategóriában 44 versenyző 77 pályamunka érkezett a Klasszis Csoport keretén belül meghirdetett Klasszis TopDesign 2022 versenyünkre. Közülük választotta ki a hazai és nemzetközi szakmai képviselőkből álló, rangos zsűri első körben online szavazással a shortlistre került pályamunkákat, amelyek közt biztosan ott szerepelnek az idei szakmai designverseny győztesei is.

hirdetés

Egy biztos, senki ne irigyelje a bírálat következő lépcsőjében (november 3-án, a Párisi Udvar Budapest Szalonjában) a személyes zsűri munkáját, mert annyira szoros a verseny, olyan sok kategóriában küldtek be szebbnél szebb, jobbnál jobb és nagyon alaposan összerakott pályázatot, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja közülük választani a nyerteseket. Azt már előre borítékolhatjuk, hogy egy ilyen rangos mezőben minden bizonnyal parázs szakmai viták lesznek.

Amit még fontos közreadnunk, mielőtt megosztjuk a különböző kategóriák döntőseinek névsorát:

-   Egyes kategóriákban a shortlistre csak egy pályázat került be. Az utolsó fordulóban, november 3-án, a zsűri elbírálja a pályázatot - fenntartva a jogot, hogy nem ad át díjat az adott kategóriában.

-   Két-két kategóriát már most, a shortlist kialakításakor összevont a szakmai zsűri, ezek a következők:

     Az év Klasszis TopDesign fővárosi szálláshelye 50 szoba felett + Az év Klasszis TopDesign fővárosi szálláshely      50 szoba alatt -> Az év Klasszis TopDesign fővárosi szálláshelye

     Az év Klasszis TopDesign vidéki szálláshelye 50 szoba felett + Az év Klasszis TopDesign vidéki szálláshelye 50       szoba alatt -> Az év Klasszis TopDesign vidéki szálláshelye

-   Nem sorrend alapján, hanem ábécé sorrendben közöljük a döntősök listáját.

Minden pályázónak köszönjük a magas színvonalú munkát, a döntőbe jutóknak szívből gratulálunk!

A shortlistesek teljes, részletes listája ITT található.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk