hirdetés
hirdetés

Júniustól újra napi Budapest-Dubaj járat az Emirates-nél

Számos útvonalát érintően frissítette az idei nyári menetrendjét a dubaji légitársaság, amely május 4-től heti 5-ről 6-ra emeli budapesti járatainak számát, június 6-tól pedig már naponta közlekedik Ferihegyre - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Az AeroRoutes menetrendelemző oldal bejegyzése szerint 30 útvonalát érintő menetrendfrissítést hajtott végre január 15-én az Emirates. A légitársaság egyes útvonalakon sűrítette, míg másokon csökkentette a járatok számát, vagy repülőgéptípust cserélt.

A Dubaj – Budapest viszonylaton a korábbi menetrend szerint hetente 5 járatot tervezett a légitársaság a nyári időszakra is Boeing 777-300ER repülőgépeivel, hétfő, szerda, péntek, szombat és vasárnap.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


A most közzétett frissítés szerint viszont május 4-től már csütörtökönként, június 6-tól pedig keddenként is lesz járat, ezzel pedig visszaáll a világjárvány előtti, naponta közlekedő járat Dubaj és Budapest között.

A járatsűrítést a légitársaság egyelőre nem jelentette be hivatalosan, de a saját honlapján és az internetes foglalási rendszerekben is elérhetők már repülőjegyek az új járatnapokra.
(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk