hirdetés
hirdetés

Kiosztották az utolsó Balatoni Bringakör Bizonyítványt

Befejezi működését a Balatoni Bringakör Bizonyítvány rendszer. 

hirdetés

Négy éven át működött a Balatontippen a Balatoni Bringakör Bizonyítvány rendszer, amivel oklevelet és bizonyítványt szerezhettek azok, akik körbebiciklizték a Balatont és mindezt pecsétekkel és (vagy) fotókkal igazolták. 

2013 óta több ezren kerültek fel a teljesítők nyilvános listájába és kétszer-háromszor annyian vannak, akik csak maguknak kértek emlékül egy-egy oklevelet. Mindezt ingyenesen kapták a szervezőktől és azoktól a vendéglősöktől, büfésektől és más, a tó körül dolgozó emberektől, akik bekapcsolódtak a munkába.

Forrás: Győrffy Árpád
Forrás: Győrffy Árpád

Áprilisban jött a hír, hogy a balatoni turizmus képviseletét magára vállaló Balaton Turizmus Szövetség hasonló programot indít, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy két hasonló program nem lenne szerencsés, így befejezik működésüket.

A már beküldött túraanyagok feldolgozásra kerülnek, sőt azokról az idei évben teljesülő túrákról is elkészítik az okleveleket, amihez a döntés előtt letöltötték az adatlapot a Balatontippről. 

A döntésről szóló teljes cikket és további részleteket itt olvashatnak. 

(forrás: Balatontipp.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk