hirdetés

Kóstolt már méregdrága Trump koktélt?

Sok felesleges pénze van, amit végképp nem tud mire költeni? Akkor induljon a tavaly szeptemberben, az Egyesült Államok fővárosában, Washingtonban megnyílt, legújabb Trump-hotelbe! Ahol a legegyszerűbb, legolcsóbb koktél 24 dollárba kerül.

hirdetés

2016 szeptemberében nyílt meg Washingtonban, az egykori Főposta épületéből kialakított, a most pénteken a beiktatás színhelyeként szereplő fővárosban Donald Trump legújabb szállodája, ahol a pompa és a fényűzés szinte felülmúl. A legegyszerűbb, legolcsóbb koktél 24 dollárba kerül. És akkor még a szobaárakról vagy egy ebéd áráról egy szót sem szóltunk.

Fotó: google
Fotó: google

Csak zárójelben jegyezzük meg: a nyitás idején ugyanezért az ominózus koktélért még csupán 18 dollárt kértek, de hát azóta ugye nagyot fordult a világ: a szálláshely tulajdonosa időközben Amerika első, legbefolyásosabb embere lett.

Nos, de nézzük, mit kapunk 24 dollárért a trendi Benjamin Bar ß Lounge-ban: ez egy „bourbon-alapú“ főzet méz, menta és gyömbér felhasználásával. A legdrágább koktél amúgy 100 dollárt kóstál, és ez egy martini koktél háromféle vodka kíséretében, osztriga és kaviár mellé felszolgálva.

 

(forrás: www.townandcountrymag.com/Vendég ß Hotel online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai