hirdetés
hirdetés

Megújult a zalaegerszegi Tourinform iroda

Csaknem 20 millió forintos fejlesztés eredményeként teljes egészében megújult és új szolgáltatásokkal bővült a Tourinform Zalaegerszeg, amely a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) tavalyi pályázatának egyik nyertese.

hirdetés

2020 júniusában írta ki az MTÜ az irodák egységes arculatú felújítását célzó pályázatát. A konstrukció keretében lehetőség nyílt a belsőépítészeti megjelenés arculatnak megfelelő kialakítására, irodán belüli infrastrukturális fejlesztésekre, eszközbeszerzésre, szolgáltatásbővítésre.

 

A felhívás keretösszege 450 millió forint volt, ebből 22 Tourinform iroda újul meg március 31-ig. Az egyik közülük a város fenntartásban működő, most elkészült Tourinform Zalaegerszeg, amely 19.955.159 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A fejlesztés keretében teljes megújuláson esett át a 33,5 négyzetméteres vendégtérrel rendelkező iroda, melynek során az arculatnak megfelelő friss belső kialakítás mellett energetikai és gépészeti korszerűsítés is történt. A vendégélmény fokozása érdekében több új funkcióval gazdagodott az iroda, gyereksarkot alakítottak ki, bővült a szervezett garantált gyalogos és kerékpáros túrák köre, az iroda túrabotokat és telefontöltő pontot is biztosít mostantól a látogatóknak. Nagyképernyős kijelzők segítik a turisták tájékoztatását naprakész turisztikai ajánlatokkal, és elérhetővé vált a bankkártyás fizetés is. A fejlesztést követően bővült a helyi termékek, köztük a göcseji termelők és kézművesek portékáinak köre, amelyek megjelenésükben is szerves részét képezik az iroda kínálatának.

A turisztikai főszezonban az iroda felkészült munkatársai már a hét minden napján várják a vendégeket.

Zalaegerszeg Tourinform irodája 1998 óta szolgálja a település és a környék turizmusát, 3 munkatársa a helyi vendégszeretettel évente 12 ezer látogatói megkeresést kezel, és több mint 70 település 50 turisztikai attrakciójáról nyújt folyamatos és hiteles tájékoztatást.

 

(forrás: MTÜ / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés