hirdetés
hirdetés

Mobilkapcsolatból is ötcsillagos lesz az új tokaji luxusszálloda

Egy szolgáltatófüggetlen beltéri antennarendszer támogatja a mobilhálózatra kapcsolódást az eredetileg rádiós „vakfoltnak” minősülő területen megépült Minaro Hotelben.

hirdetés

A CETIN Hungary Zrt. csúcsminőségű, szolgáltatófüggetlen antennarendszerével bővült a hamarosan megnyíló ötcsillagos Minaro Hotel mobilhálózati infrastruktúrája Tokajban. A beruházás során a szálloda területén összesen 44 beltéri antennát és az azokat összekötő, 1200 méter hosszú kábelt helyeztek el, így a vendégek igényeit a jövőben kiváló minőségű mobil-adatkapcsolat szolgálja majd ki a létesítmény mind a 100 szobájában és egyéb tereiben.„A szállodakomplexum létesítésével kiemelt célunk Tokaj térsége turisztikai vonzerejének növelése, ezért nagy figyelmet fordítunk a hotel magas minőségű infrastrukturális felszerelésére is. A Csurgó-völgyben zajló beruházás helyszínén a földrajzi adottságok nem tették lehetővé a gyors és stabil mobilhálózati elérést, ezért olyan szolgáltató után kellett néznünk, amely képes mindezt professzionálisan megoldani” – mondta Vécsey Róbert, a Tokaj Csurgó Völgy Kft. igazgatója.

„A Csurgó-völgyben telepített passzív beltéri antennarendszer azért előnyös, mert arra bármely hazai mobilszolgáltató csatlakozhat, ezáltal a szálloda vendégei minden mobilhálózaton magas minőségű lefedettséget élvezhetnek. Az antennarendszert minden szükséges optikai kábelezéssel együtt építettük ki, megkönnyítve a csatlakozást a szolgáltatók számára” – mondta Kübler-Andrási Judit, a CETIN Hungary vezérigazgatója.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk