hirdetés
hirdetés

Napi járat Budapest és Doha között

A Qatar Airways, mely idén elnyerte az „Év Légitársasága” címet, szeptember 14-től naponta repül a magyar főváros és Doha között.

hirdetés

A fiatal, mindössze 17 éve működő légitársaság dinamikus fejlődést mutat: jelenleg 100 repülővel már 102 célállomásra repül. A világ egyik legfiatalabb flottájával rendelkezik (gépeinek átlagéletkora 4 év) és 200 új repülőre adott le megrendelést. Már jövőre készen áll Doha nagy kapacitású, új repülőtere. ( Ne feledjük, 2022-ben Qatar rendezi a Futball-VB-t). Jelenleg a legrövidebb idő alatt a Qatar járatával érhető el Európából mindössze egy átszállással Melbourne. Dohából csodás távol-keleti és dél-ázsiai úticélokra visznek tovább a Qatar gépei. A kínai, japán nagyvárosok, a híres üdülőterületek -Phuket, Bali, Maldíves, Seychelles- mellett 12 indai nagyváros, meg az afrikai kontinens fő közlekedési gócpontjai szerepelnek menetrendjén. A terjeszkedés, a járatok nyitása folyamatos; Európa nagyvárosainak számát gyarapítja Oslo, Szófia, idén belépett a célállomások sorába a kanadai Montreal, az indiai Kalkutta, és jövő év elején Baku, valamit Tbiliszi van soron. A Qatar Airways gépei a legmodernebb szórakoztató és kommunikációs berendezésekkel rendelkeznek, nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre és a barátságos kiszolgálásra. Áraik értékarányosak, most éppen 25 százalékos kedvezményes akciót hirdetnek.

A prezentációt a Qatar Airways budapesti kirendeltségének munkatársai tartották, thai-masszázzsal, henna-festéssel, nyereménysorsolással fűszerezve a Budapest hajón.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai