hirdetés
hirdetés

Nem csak a vár vár

Az október 23-i és a november 1-jei hosszú hétvégén Eger megtelt, s országos élvonalban szerepeltünk a szállásfoglalási adatokban. Fontos és örörmteli hír, hogy a frissebben publikált mutatók szerint Karácsony idején sem lesz ez másként - tudtuk meg az egri önkormányzattól.

hirdetés

Legnépszerűbb úti célok listáját – Budapestet követően - Hévíz, Eger és Hajdúszoboszló vezeti. A legkelendőbb szálláshelyek a 4 csillagos hotelek, a foglalások harmada ide szól. A foglalások területi megoszlása szerint Heves megye az első .A kiemelkedő turista vonzerők között most is ott van az Egri Vár, amely számos, 2018-as kimutatásban volt már az ország top turisztikai attrakciója.

„Eger fejlesztése, a város vonzerejének, attrakcióinak folyamatos növelése, bővítése stratégiai célunk. Ezért újítottuk meg 2012 év 2014 között a történelmi belvárost és ezért folytatjuk ezt a munkát további közterületek megújításával, többek között a csodálatos Eszterházy tér újjászületését jelentő beruházással. Ezért dolgozunk azon, hogy Eger kiemelt turisztikai térséggé váljék, s ezért fejlesztjük folyamatosan fő értékünket, az Egri Várat is. Ugyancsak ez az oka a Szépasszonyvölgy tervezett megújításának, valamint a fürdőkörnyéket érintő, „vizes beruházásainknak” - fűzte hozzá Habis László polgármester.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk