hirdetés
hirdetés

Turizmus törvénnyel Európába

Mag. Achill Rumpold – a 2013-ban hatályba lépett karintiai turizmus törvény egyik megalkotója - lesz dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter mellett az Európai Desztináció Marketing Konferencia díszvendége Balatonfüreden január 9-10. között. Karintia példája is azt igazolja, hogy a jövő, a desztináció menedzsment szervezeti rendszeré.

hirdetés

A több mint tíz éve építkező magyarországi TDM szervezeti rendszer válaszút elé érkezett. A konferencia, a lehetséges továbblépések közül, a törvényi szabályozási háttérrel megerősített struktúrában rejlő lehetőségeket elemzi. Mag. Achill Rumpold, a karintiai turizmus törvény egyik megalkotója, valamint Dél-Tirolból Peter Righi és dr. Werner Zanotti a várható kihívásokról, és az elérhető eredményekről beszélnek. Mellettük a hazai TDM rendszer megalapítói, valamint a turizmus meghatározó alakjai is aktív részesei lesznek a párbeszédnek. A konferencia legfőbb célja a modern desztináció fejlesztés, a versenyképes termékfejlesztés, a desztinációs szintek együttműködését érintő kérdések megvitatásával az egyre tisztábban látható haladási útvonal kijelölése. Az újra és újra felerősödő tettrekészségre a több mint tíz éve szerveződő TDM szervezetek történetében talán sosem volt még olyan nagy szükség, mint 2014-ben.

A konferencia fővédnöke dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter, a védnöki tisztséget ketten látják el, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkára, dr. Horváth Viktória és a házigazda város, Balatonfüred polgármestere, dr. Bóka István, a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke, országgyűlési képviselő.

A konferencián előad Balogh Károly, a Magyar TDM Szövetség elnöke; Hoffmann Henrik, a Balatoni Regionális TDM Szövetség elnöke; Holczer Ágnes, a TDM Consulting tanácsosa; Semsei Sándor, a Balaton Riviéra Egyesület elnöke, a hazai TDM rendszer alapító tagja; dr.Michl József, Tata polgármestere, országgyűlési képviselő; Magyarics Gábor, Tata és Környéke Turisztikai Egyesület TDM menedzsere; dr. Bóka István (ld. fent); Vászolyiné Dobrosi Ágnes, a BTE elnöke és a Balaton Best ügyvezetője; dr Werner Zanotti, a Brixeni Turisztikai Egyesület marketing menedzsere; Peter Righi a Dél-tiroli Turisztikai Menedzserek Szövetségének volt elnöke és Mag. Achill Rumpold alosztályvezető, Karintia Tartomány Kormányzata Kompetenzzentrum Landesentwicklung und Gemeinden.

Az Európai Desztináció Marketing Konferencia a Balaton Best Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. és a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület közös szervezésében valósul meg.

Regisztrálni az alábbi linken lehet: http://edmk.destour.hu/

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk