hirdetés

Online értékesítésben erősít az Accent Hotel Management

Stratégiai együttműködést kötött az Accent Hotel Management és a Confhotel Development: a megállapodás értelmében az Accent által üzemeltetett 4 hazai szálloda esetében az új fejlesztésű Roomz Hotel Booking Engine-t használja a jövőben a szállodai weboldalak foglalási motorjaként.

hirdetés

A két cég közötti együttműködés az elmúlt évek során fokozatosan vált egyre szorosabbá. A széles körű turisztikai online megoldásokat nyújtó Confhotel Dev szolgáltatásai közül a szállodai weblapok fejlesztését követően most az újonnan megjelent Roomz foglalási motor (www.roomz.hu) beépítése mellett döntött az Accent Hotel Management. A fejlesztés első körben az Andrássy Rezidencia Wine & Spa****, Greenfield Hotel Golf & Spa****, Dráva Hotel Thermal Resort*** és Colosseum Hotel**** szállodákat érinti.

Az Accent Hotel Management a Confhotel Dev szakmai partnereként segíti a Roomz jövőbeni fejlesztéseit, valamint biztosítja a termék magas színvonalát. A szoftver testre szabását követően, az említett szállodákba várhatóan a jövő év elejétől foglalhatnak szállást a vendégek a Roomz rendszerén keresztül.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk