hirdetés
hirdetés

OTP Travel katalógus bemutató Bledben

Különleges helyszínen, a szlovéniai Bledben található négycsillagos SAVA Hotel Golf konferenciatermében ismertette Lerch Edit kiutaztatási üzletágvezető a cég idei évben foglalható útjait a meghívott partnerirodáknak. 

hirdetés

Honlapjuk megújult, B2B és B2C felhasználók részére egyaránt. Az OTP Travel utazási iroda sikeresen nyitott a fiatalabb korosztály felé is: nemzetközi diák- ifjúsági és tanár igazolványokat (ISIC-IYTC-ITIC) is forgalmaznak.

Az idei nyári külföldi ajánlatokat két katalógusban foglalták össze. Az autóbuszos körutazások közül újdonság a salzkammerguti és a szász-svájci út, a repülőgépes utak közül pedig az anatóliai, és az angliai kertek-kastélyok program. A Fly and drive utakat kedvelőknek Lettországot, Andalúziát, Portugáliát, és Skóciát ajánlják. Csoportos városlátogatásokat Szentpétervárra, Moszkvába, Milánóba és Rómába szerveznek. Változatlanul nő az érdeklődés a tengeri hajóutak iránt, melyekből a Földközi - és Északi-tengeri hajóutak csoportosan, magyar idegenvezetővel indulnak.

Az üdülőkatalógusban a legszebb horvát, olasz, görög tengerparti üdülőhelyeket találjuk, a szigetek közül Máltát és Madeirát ajánlják az érdeklődőknek. Újdonság az erdélyi Szovátán és a Lisszabon környéki nyaralóhelyeken (Estoril, Cascais) foglalható üdülési lehetőség. A már kedveltnek bizonyult toszkánai agroturizmus házai is leköthetők. Az egzotikus tengerparti kínálatot Bali, Mauritius és Seychelles képviselik.

Jól kezelhető formátumban jelentették meg a belföldi katalógust, melyben több mint száz településen 150 szálláshelyet – panzióktól az ötcsillagos szállodákig - tüntetnek fel tematikus rendezésben. A Dunán közlekedő Budapest Softrafting programjuknak - melyet csapatépítő tréningként és kalandtúraként is sikerrel forgalmaznak - új végpontja az A38-as hajó.

Bakó Balázs értékesítési vezető internetes fejlesztésekről tett említést: az OTP Travel szolgáltatásait is tartalmazó TraBase rendszerről a következőt tudhatták meg a jelenlévők: az egyedi fejlesztésű Smart Monitor alkalmazás a legjobb aktuális repülőjegy és hotelajánlatokból állít össze városlátogató csomagajánlatokat különböző desztinációkra vonatkozóan.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai