hirdetés
hirdetés

Partneri együttműködéssel több lehet az utazó

A megalakulása óta eltelt tizennégy évben a Globus Travel kivívta azt az elismerést, hogy Észak-Magyarországon vezető utazásszervezővé válhatott - mondta Angyal Enikő, az iroda tulajdonos-ügyvezetője.

hirdetés

Mindez a Miskolci Nemzeti Színházban azon a szezonnyitó, nagyszabású üzleti találkozón hangzott el, ahol a cég legfontosabb partnereit köszöntötték. Az összejövetelen az ügyvezető kiemelte, hogy olyan elkötelezett munkatársakkal dolgoznak, akik elsősorban az évek óta velük kitartó utasokkal tartják a kapcsolatot. Ezért hisznek a személyes együttműködésben, amellett, hogy az utazásszervezésben is a modern technológiák elterjedése nem gátolja, hanem jól kiegészíti ezt. Mint vallják: "válasszon pihenést az interneten, de foglalja személyesen."

Az est háziasszonya leszögezte, hogy egy utazáshoz időre, pénzre és szakmai ismeretekre van szükség. A mai nehéz gazdasági helyzetben különösen fontos a hatékony szervezés, mert ezzel pénzt spórolhatnak meg az utasok, miközben maradandó élmények, örömök várnak rájuk. A tulajdonos hangsúlyozta, hogy immár egy évtizede TUI Utazási Központként működnek Miskolcon, ami garanciát jelent a színvonalra, a megbízhatóságra és a garantált programokra. Bejelentette, hogy március 29-31. között részt vesznek az idénynyitó Miskolci Utazás Kiállításon, ahol különleges akciókkal, egyedi foglalási kedvezményekkel és személyre szóló tanácsadással várják az érdeklődőket.

A továbbiakban Angyal Enikő arról is beszélt, hogy ma már utazási irodaként nem elég magas színvonalú szolgáltatást nyújtani az utasoknak. Ahhoz, hogy hosszú távon is jelentős eredményeket érhessenek el, ennél többnek kell lenniük. Ezért folyamatosan partneri együttműködésre törekszenek olyan szakmabeli cégekkel, amelyek a Globus ügyfélköréhez hasonló, magas színvonalú, de eltérő szolgáltatást nyújtanak a saját területükön. Ennek jegyében 2012 elején a budapesti Master Class idegennyelvi utaztató céggel kötöttek szerződést, amely fiataloknak, és felnőtteknek szervez külföldi nyelvoktatásokat. Emellett a nemrég kulinárisan is megújult miskolci Végállomás Éteremmel, valamint a miskolc-tapolcai Calimera Wellness Hotellel is hasonlót kötöttek. Így közösen ajánlanak programokat az említettekkel.

Nézze meg galériánk képeit!

Az ügyvezető tájékoztatóját követően Hámorszky András, a TUI Magyarország vezetője köszöntötte a cég egyik legnagyobb forgalmú partnerét a Globus Travelt. Bejelentette, hogy az idei évtől a Globusnál is elérhető a TUI teljes német és osztrák választéka. Élményekben gazdag utazásokat kínálnak, melyekkel egyedi álmok válhatnak valóra. Ettől az évtől charter repülőjáratokkal budapesti és debreceni indulással számtalan mediterrán utazásnak lehetnek részesei az érdeklődők.

Ezt követően Angyal Enikő ügyvezető bejelentette, hogy a Globus Travel elkötelezett a fiatal hazai vállalkozó szellemű tehetségek mellett, és támogatja azokat, ha a tevékenységük az utazáshoz, illetve valami új felfedezéshez kapcsolódik. Így támogatják azt az expedíciót, amelyet jelenleg Rakonczay Gábor képvisel, aki világelsőként evez át az Atlanti Óceánon. Angyal Enikő bemutatta a tengerész feleségét Rakonczay Viktóriát, aki a mostani expedíció jelentőségét méltatta és azt a különleges hajóra is utalt, amelyet Fa Nándor épített a férjének Mint mondta, áprilisban ér véget az expedíció és reméli, hogy férje egészségben ér majd partot.

Az exkluzív partnertalálkozó végén a résztvevők az "Egy bolond százat csinál" című darabot tekintették meg a Miskolci Nemzeti Színház művészeinek előadásában.

Mentusz Károly
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk