hirdetés
hirdetés

Sanyától Kazanyon át a Jón-tengerig a Robinsonnal

A negyedszázados évfordulóját ünneplő Robinson Tours kedvezményekkel, akciókkal és számos újdonsággal készül 2020-ra, miközben weboldala is megújul – derült ki az utazásszervező november 25-i katalógusbemutatóján.

hirdetés

A Robinson Tours legfontosabb újdonsága jövőre Hainan, Kína egyetlen egzotikus szigete, ahol 34 ezer kilométernyi területen 2000 kilométernyi tengerpart található, 9 millióan lakják és előszeretettel nevezik a „Kelet Hawaii”-ának. Legismertebb része Sanya város és a köré épülő infrastruktúra, ahol számos természeti és kulturális látványosság található, így sokszínű kirándulási lehetőségeket nyújt. Az idő kellemes, voltaképpen egész évben nyári, bár a december-január kicsit hűvösebb – ami annyit tesz, hogy a tenger 23, a levegő 24-26 fokos.

Yanoda trópusi kert, Hainan

Ami igazán izgalmas, az a február 23-án induló és egész évben hetente egyszer ide közlekedő közvetlen járat, a SCAT Airlines/Sunday menetrend szerintinek számító járatával, technikai stoppal Tarazban, Kazahsztán 3. legnagyobb városában, Boeing 757-200-as géppel, teljes fedélzeti ellátással. A repülőjegy önmagában ugyan elérhető a foglalási rendszerekben, de kimondottan drága, online szállást találni pedig nehézkes Kínában, így jóval egyszerűbb a csomagajánlatokat foglalni.

A helyszínen – az időeltolódás miatt – 6 és 13 éjszakás turnusok foglalhatóak, magyar nyelvű idegenvezetéssel, kirándulásokkal. Hainan ráadásul vízummentes, vagyis csupán ingyenes elektronikus vízum szükséges, a közbiztonság kiváló és nem fenyegetik természeti csapások. A Robinson Tours a sziget több pontjára is kínál szállást, négy- és ötcsillagos szállodákba. A fakultatív kirándulások során a vendégek megnézhetik többek közt a Kínai Medicina Központot, a Nanshan Buddhista Parkoz, a Yanoda Esőerdőt, az Aquaventura vízi vidámparkot, a Banling hőforrásokat, a Romance Parkot, a Safari Állatkertet és Vulkántúrát, a Li és Miaio kulturális parkot és a Majomszigetet.

 

Kultúra Tatárföldön, charter Albániába

Bulgáriában újdonság, hogy a Travel Service-t ezúttal felváltja a Bulgarian Air Charter, amelynek gépei Budapestről szombaton és hétfőn, Debrecenből hétfőnként indulnak Burgaszba. Buszokból négy helyett három lesz, mert érzékelhetően nő a kereslet a repülős utak iránt, és saját személygépkocsival is el lehet ide jutni.

Törökországba Budapestről a Pegasus Airlines block seatjeivel repülnek június 2 és október 31. között, heti három alkalommal (kedden, szerdán és pénteken), míg Debrecenből a Tailwind Airlines szerdánként szállítja az utasokat Antalyába. Azerbajdzsánba már régóta népszerű a Robinson gasztrotúrája, amelynek résztvevői a Wizz Air menetend szerinti járatával érkeznek Bakuba.

Kazany

Oroszországban városlátogatásokra érdemes figyelni, Szentpétervárra, Moszkvára és újdonságként az immár közvetlen járattal is elérhető Kazanyra, Tatárföld fővárosára, ahol kimondottan gazdag kulturális körutat kínálnak. Csehországba városlátogatásokat és széles szálláskínálatot ajánlanak, Szlovéniában Portorozba és Bledbe, Horvátországban a Kvarner-öböl és Isztria kedvelt üdülőhelyeire javasolnak szállásokat. A montenegrói Budvába a Wizz Air menetrend szerinti podgoricai járataival indítanak utakat, június 13 – szeptember 5. között, magyar nyelvű idegenvezetővel és kirándulásokkal.

Albániába a keddenként közlekedő Ernest légitársaság 180 fős charterjáratai szállítják az utasokat, akiknek főként Durrest és a környező 30 kilométeres tengerparti szakaszt, valamint a Jón-tengeri részen Vlorát  ajánlják, újdonságokkal és visszatérő hotelekkel.  

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk