hirdetés

Sopronban járt az MVI

A tegnapi napon a Magyar Vendéglátók Ipartestülete "Országjáró Vidéki Piknik" keretében újabb állomására érkezett: Sopronba.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A Tájékoztató Fórumon a helyi vendéglátóipari tevékenységet folytató szakemberek, üzlettulajdonosok vettek részt. Kovács László elnök olyan aktuális kérdésekről adott felvilágosítást , mint az EKAER rendelet, a borravaló kérdésének kezelése, a reprezentációs adó, az Artisjus, a szakképzés, mesterképzés ügye.

Meghívott előadóként az eseményen Zoltai Anna osztályvezető is részt vett a NÉBIH-től, elsősorban élelmiszerbiztonsági előírásokra hívta fel az egybegyűltek figyelmét, s akihez tájékoztatója után a kérdések főleg a hatósági ellenőrzésekhez, az ételallergének jelölésével kapcsolatban érkeztek.

A rendezvényre Erzse Tibor munkajogi szakértő és tanácsadót is meghívást kapott, aki elsősorban a munkaügyi ellenőrzésekre, a munkaügyi szabályokra, munkaidő nyilvántartás vezetésére hívta fel a vendéglátósok figyelmét.

Bardóczy Ákos az MVI képviselő testületének tagja az MVI tagsági kedvezményeiről beszélt, melynek keretében segítséget nyújt a szervezet a vendéglősöknek kedvezményes auditálással vendégkezelés tekintetében és előnyösebb gazdálkodás kialakításával.

Bővebb információ a www.mvi.hu oldalon olvasható.

(forrás: Magyar Vendéglátók Ipartestülete, Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai