hirdetés

Sun & Fun és Last Call Travel katalógusbemutató és roadshow vidéken is

A Sun & Fun Holidays és a Last Call Travel a 2017-es árualapját e heti katalógusbemutatóján ismerteti mintegy 300 utazásközvetítő partnerének, immár hagyományosan a budapesti Duna parton fekvő Marriott szállodában.

hirdetés

A tour-operátor döntése alapján ebben az évben már – roadshow jelleggel – a nagyobb vidéki városokban is megtartja workshoppal egybekötött termékbemutatóját, így kedveskedve azon vidéki partnerirodáinak, akik a fővárosban tartott rendezvényre nem tudnak eljutni.

A négy városban megtartandó rendezvénnyel összességében mintegy négyszáz közvetítő partneriroda kap átfogó képet a Sun & Fun Holidays és leányvállalata, a Last Call Travel termékpalettájáról.

Az idei nyárnak is új desztinációk bevezetésével, rengeteg újdonsággal, bővülő szállodakínálattal vágnak neki, és az eddig lezajlott előfoglalási időszak tapasztalatai alapján kifejezetten optimistán várják a nyári szezont.

A minden évben megújuló chartereztető iroda és leányvállalata az idei évben Törökországot, Dalamant, Egyiptomot, Tunéziát, Krétát, Rodoszt, Zakynthost, Korfut, Észak-Ciprust és Bulgáriát kínálja az érdeklődő utasoknak és partnereinek. Az előbb felsorolt ajánlatokon túl a harmadik nyári szezonja előtt álló – IATA-akkreditált – Last Call Travel kilenc hajótársaság ajánlataival, menetrendszerinti repülőjegyek értékesítésével, egyéni utaztatással és egzotikus utakkal is várja az érdeklődő utazásközvetítő irodák jelentkezését.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Kiadónk társoldalai