hirdetés
hirdetés

Sunny partnerparty Dunára néző kilátással

A Marriott Budapest Hotel exkluzív bálterme adott otthont a Sun & Fun Holidays első rendezvényének, amelynek keretében az utazásszervező partnerei egy rendkívül informatív délután keretében ismerkedhettek meg a vállalkozással és annak magyarországi árualapjával.

hirdetés

Amint arról korábban már beszámoltunk, a klasszikus tour operatorként tevékenykedő Sun & Fun Holidays tavaly decemberben alakult Magyarországon, de Lengyelországban már hat éve sikeresen működik. A lengyel cég évi 180 ezer főt utaztat. A társaság Magyarországról Tunéziába, Egyiptomba és Törökországba indít charterjáratokat, tulajdonosa az egyiptomi Abanoub Travel, a tunéziai Voyage 2000, valamint a török származású Tolga Deniz Sariyüce.

Nemes Mariann marketingvezető a rendezvényen elmondta, hogy a Sun & Fun kínálatában a három desztinációban összesen mintegy 250 szállodát kínál, ezek közül több mint 120 a török tengerparton, az antalyai régióban található. Törökországban számos helyen olyan komplett családi ajánlatokkal is előrukkolnak, amelyek árcsomagként az egész családra vonatkozó összes költséget feltüntetik. A cég az internetes foglalások után +1%-os jutalékot kínál, és a repülőtéri illetékből is ad jutalékot értékesítő partnereinek.

Az árualap népszerűsítésére két tanulmányutat szerveznek, az egyik már lezajlott Törökországban, az egyiptomi néhány hét múlva esedékes. Foglalási versenyt is hirdetnek június végéig, aki ügyes, charterjegyet, illetve üdülést szerezhet magának.

A rendezvényen bejelentésre került, hogy a magyar piacon egyedüliként végárat publikáló utazásszervező június elsejétől követi a magyar piacon uralkodó árképzési konstrukciót, így ezentúl a Sun & Fun is alapár + illeték formájában publikálja csomagtúráinak árát. A lépést az indokolja, hogy az utazásszervező – megalakulásakor meghirdetett programjához híven – érzékenyen reagál a piac és az utasok igényeire.

Június 8-án indul az első Sun & Fun charter Egyiptomba, majd a következő napon a tunéziai gép is felszáll. A Török Riviérára június 12-én startolnak az első utasok. A magyarul beszélő idegenvezetők mellett egy kemeri és egy hurghadai szállodában magyar animátor is várja a vendégeket.

Fontos tudni, hogy a Sun and Fun chartergépei –akárcsak a többi utazásszervező járatai - Tunéziában már nem a monastiri, hanem a néhány hónapja átadott Enfidha-i repülőtérre érkeznek. Ez a légikikötő közelebb fekszik Hammamethez, mint a monastiri, így az utasok bármely településre viszonylag rövid transzferidővel juthatnak el. Egyiptomba a Travel Service, Törökországba a Sky Airlines, Tunéziába pedig a Tunisair járatait bérlik, míg a hetente induló nílusi hajóutak mellé az Egypt Air Kairóba közlekedő menetrendszerinti járatait kínálják az utasoknak.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk