hirdetés
hirdetés

Szakmai meghívó izraeli kóser reggelire

Viszonteladással foglalkozó utazási irodák képviselőit tájékoztatják az izraeli turisztikai lehetőségekről.

hirdetés

Az utóbbi években jelentősen növekedett az Izraelbe utazók száma, 2014-ben az UP járatain 40%-kal több magyar utazott. Mind az egyéni, mind a csoportos utazók számára rengeteg látnivalót és élményt kínál Izrael.

Viszonteladással foglalkozó utazási irodák képviselőit szakmai reggeli keretében ezekről a lehetőségekről szeretné tájékoztatni Váradi János, az UP by EL AL igazgatója és Őexcellenciája Ilan Mor, Izrael Állam nagykövete.

Idei kínálatukkal személyesen is jelen lesznek a reggelin az izraeli programokat kínáló utazásszervezők is. A rendezvény 2014. április 1-jén, szerdán reggel 9.00 órától lesz az Izraeli Kulturális Intézetben (Paulay Ede u. 1.). Mivel a terem befogadóképessége korlátozott, előzetes regisztráció szükséges az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen, mely már most fogadja a jelentkezőket.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk