hirdetés

Szegedről érkezett az Év Fiatal Szállodása nyertese

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) által kiírt Év Fiatal Szállodása 2022 pályázatra 35 év alatti tehetséges szállodai részlegvezetők, igazgatók nevezhettek. A pályázat célja, hogy példaképeket állítson a fiatal kollégák, pályakezdők, és a most még csak iskolapadban ülő hallgatók elé. 

hirdetés

Az idei évben 16 fiatal döntött úgy, hogy megméretteti magát, és megmutatja, hogy már 30 évesen is el lehet érni az álmokat: lehet nagy szállodát vezetni, luxusszállodában részlegvezetőként dolgozni, irányítani egy egész rezervációs vagy sales csapatot, és lehet akár külföldről hazatérve is sikeressé válni.

A pályázatokat elismert szakemberekből álló zsűri értékelte: Popovits Éva, az Accor Hotels középkelet-európai kereskedelmi igazgatója, Parti János, a Budapest Marriott Hotel értékesítési és marketing igazgatója, és Varga Csaba, a Danubius Hotels Zrt. üzemeltetési és HR vezérigazgatóhelyettese.

 

A zsűri döntése alapján a legjobb négy pályázó:

Demény Gábor, a Mercure Debrecen szállodaigazgatója

Jámbor Máté, a Hotel Clark Budapest***** szobai divíziójának vezetője

Niedermüller Gábor, a Novotel Szeged szállodaigazgatója

Veégh Máté, a Mellow Mood Hotels általános igazgatóhelyettese, üzemeltetési igazgatója

Az Év Fiatal Szállodása 2022 pályázat eredményhirdetésére az Év Szállodája gálán, 2023. március 14- én ünnepélyes keretek között került sor a Hilton Budapest szállodában a szakma és a turizmus állami irányításának képviselői jelenlétében.

Középen a győztes: Niedermüller Gábor, a Novotel Szeged szállodaigazgatója / Fotó: Tamás Pál
Középen a győztes: Niedermüller Gábor, a Novotel Szeged szállodaigazgatója / Fotó: Tamás Pál

Az Év Fiatal Szállodása 2022 címét Niedermüller Gábor, a Novotel Szeged szállodaigazgatója nyerte.

A nyertes az 1000 eurós pénzdíj és egyedi díszoklevél mellett az ország vezető szakembereivel történő többalkalmas konzultációt, népszerű szakmai híroldalakon való sajtómegjelenéseket, az MSZÉSZ „Év Technológiai Újítása 2023” díjának szakmai zsűrijében való részvételt, valamint a Magyar Turizmus Akadémia által felajánlott Vezetői hatékonyságfejlesztés online képzést nyert.

(forrás: MSZÉSZ / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk