hirdetés
hirdetés

Takarékosság, de nem a vendégélmény rovására

Bükfürdőn ezzel a stratégiával vészelik át az energiaválságot. Új feljesztésekre is készülnek - írja a Termál Online.hu.

hirdetés

"Tavaly több mint félmillióan választották Bükfürdőt, úgy gondolom, hogy nem lehet okunk panaszra. Továbbra is Csehországból érkezik hozzánk a legtöbb külföldi turista, ezenkívül a kiváló gyógyvíz és a szaunavilág vonzza leginkább az osztrák vendégeket a fürdőnkbe. A korábbinál több magyar vendég kereste fel 2022-ben a fürdőt, ami számunkra örvendetes, hiszen célunk, hogy a belföldiek körében is népszerűvé tegyük a fürdőt.– nyilatkozta Koós Melinda, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója a Termál Online-nak.

Fotó: bukfurdo.hu
Fotó: bukfurdo.hu


Hozzátette: "A kialakult gazdasági helyzetben mi is szigorú költségtakarékossági és energiatakarékossági intézkedéseket vezettünk be, de elsődleges szempont volt, hogy a vendégélmény ne sérüljön. Azaz a vendégek a lehető legkevesebbet vegyék észre a bevezetett intézkedésekből. A termálvíz primer hőhasznosításával jelentős gázmegtakarítást értünk el, de számos olyan kisebb intézkedés is bevezetésre került, ami ugyan érzékelhető a vendégek számára, de a visszajelzések alapján megértőek és elfogadóak a vendégeink. Nem kellett medencéket bezárnunk a télre egyébként sem üzemelő medencéken kívül, és Bükfürdőn folyamatos üzemben működik a szaunavilág is" - mondta el a szakember és hangsúlyozta, hogy nem tervezik a fürdő bezárását a következő hónapokra sem.

A fürdőigazgató arról is beszámolt, hogy folytatják a megújuló energiafelhasználással kapcsolatos fejlesztéseiket, modernizálják az élményfürdő öltözőblokkját, infrastrukturális felújításokat is terveznek, továbbá számos kisebb szolgáltatásfejlesztést, ami a magasabb minőségű vendégkiszolgálás irányába mutat.

A teljes cikk ITT olvasható.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk