hirdetés

Ügynökségeket vár a Hungarikum Bizottság

Két részből álló közbeszerzést írt ki a Vidékfejlesztési Minisztérium a Hungarikum Bizottság 2014-es kommunikációs feladatainak ellátására. Az ajánlattételi határidő január 31.

hirdetés

Két részből álló közbeszerzést írt ki a Vidékfejlesztési Minisztérium a Hungarikum Bizottság 2014-es kommunikációs feladatainak ellátására – írja a Tenders Electronic Daily.

A közbeszerzés két részből, egy médiás-kreatívból és egy pr-es rendezvényes részből áll. Az előbbire a keretösszeg nettó 75 millió, az utóbbira 30 millió 250 ezer forint. Mindkét esetben 20 százalékkal felfelé eltérhet az összeg, amennyiben időközben változna a stratégia vagy a megrendelt mennyiség.

A nyertesek az összeget alig négy hónap alatt használhatják fel, mivel a feladatok február 25 és június 30 között tartanak majd. Az ajánlattételi határidő január 31-e.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk