hirdetés

Új értékesítési vezető az Accor hazai szállóinak élén

Az AccorHotels hazai szállodái értékesítésének vezetésére 2017. decemberétől Musits Adriennt nevezte ki — közölte kedden szerkesztőségünkkel a szállodaipari vállalat.

hirdetés

A szállodai értékesítési piacon 15 éves tapasztalattal rendelkező vezető kiemelt feladata a budapesti és vidéki szállodák üzleti céljainak elérése a MICE, Corporate és Leisure szegmensekben a hazai értékesítési csapat szakmai irányításával, Popovits Éva regionális értékesítési és disztribúciós igazgató közvetlen irányítása alatt.

A szakember 2003-ban kezdte meg szakmai pályafutását a Corinthia Budapest Hotelben, ahol az értékesítésen a Leisure és MICE szegmensekben dolgozott manageri pozíciókban, majd 2008-tól a Sofitel Budapest szállodában folytatta karrierjét Senior Corporate Sales Manager munkakörben. Ezután a Novotel Budapest Danube-ban Director of Sales pozíciót töltött be. Ezután 2010-től a Boscolo Budapest és Boscolo Residence szállodákban Director of Sales and Marketing feladatokat látott el és onnan hét év után tért most vissza az Accorhotels-hez.

Musits Adrienn elérhetőségei:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
mobil: +36 30 230 6856

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai