hirdetés
hirdetés

Új utasszállító a KLM flottájában

Az amszterdami Schiphol repülőtéren landolt az első KLM Cityhopper Embraer 195-E2.

hirdetés
Február 25-én érkezett Brazíliából az amszterdami Schiphol repülőtérre. Az új jármű elődjéhez, az Embraer 190-hez képest gazdaságosabb működésű: egy út alatt a 9 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyaszt, így utasonként 31 százalékkal alacsonyabb a szén-dioxid-kibocsátása, nem utolsó sorban pedig 63 százalékkal csendesebb is.
A flotta megújítása fontos szerepet játszik a KLM fenntarthatósági intézkedéseiben. Idén 7 új, Embraer 195-E2 típusú utasszállítóval bővül a KLM Cityhopper flottája, a légitársaság összesen 25 repülőgépet rendelt.
 

A flotta legújabb tagja március elsejétől szállítja az utasokat az európai desztinációk között. A 132 utazó szállítására képes repülőgép a KLM Cityhopper állományának – amely pillanatnyilag 32 Embraer 190-esből és 17 Embraer 175-ösből áll - legnagyobb járműve lesz. A jóval halkabb utastér mellett az utasok kényelmét a különleges hangulatvilágítás, az ergonomikusan kialakított ülések, nagyobb lábtér, USB csatlakozók és nagyobb poggyásztárolók szolgálják.

 

 
(forrás: ACG Reklámügynökség Kft.)
hirdetés

Címkék

KLM
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk