hirdetés
hirdetés

Utazásszervező céget alapított a Wizz Air

Wizz Tours Kft. néven indított vállalatot utazásszervezői főtevékenységgel a Wizz Air tulajdonosa, a Wizz Air Holdings Plc.

hirdetés

Wizz Tours Kft. néven indított vállalatot utazásszervezői főtevékenységgel a Wizz Air tulajdonosa, a Wizz Air Holdings Plc - írja a HVG. A cégadatok szerint a kft.-t április 7-én alapították és április 20-án jegyezték be, a vállalat székhelye pedig ugyanaz, mint a Wizz Airé: a Budapesti Nemzetközi Repülőtér 221-es épülete. A cég főtevékenysége az utazásszervezés, további tevékenységi körként szerepel többek között az utazásközvetítés, a szállodai szolgáltatás, az üdülési és egyéb átmeneti szálláshely-szolgáltatás, a kempingszolgáltatás és a szárazföldi szállítást kiegészítő szolgáltatás is. A cég jegyzett tőkéje 1.400.000 euró, a felügyelő bizottság tagjai pedig Váradi József, a Wizz Air Hungary vezérigazgatója, Hajdu András, a Malév korábbi pénzügyi igazgatója, valamint John Richard Wilson, a Wizz Air Limited volt elnöke.

További tájékoztatásért a Wizz Airt is megkerestük, melyre Daniel de Carvalho, a cég szóvivője a következőket válaszolta: „A Wizz Air Group folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy jobb és személyre szabhatóbb utazási élményt kínáljon a fogyasztóknak. A minden pénztárcához igazodó utazási csomagok már 2013 óta elérhetők a wizztours.com oldalon, új, izgalmas fejleményekről kellő időben tájékoztatást fogunk adni.”

A Wizz Tours kezdőoldala
A Wizz Tours kezdőoldala

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvános listája szerint a Wizz Tours Kft. jelenleg nem szerepel az utazásszervezői engedéllyel rendelkező cégek között.

A Wizz Air weboldalán már 2013 októberétől létezik online utazási platform, a hu.wizztours.com oldalon azonban cikkünk írásakor az utazási szolgáltatást eddig is nyújtó Travellink AB van feltüntetve. Az oldal szerint a Wizz Tours repülőjegy+szállás csomagok foglalására szolgáló online szolgáltatás, a szolgáltatást a Svédországban bejegyzett Travellink nyújtja. A Travellink AB a nemzetközi Odigeo csoport részeként megfelelő háttérrel és minden szükséges engedéllyel rendelkező utazási iroda a Travellink és az Opodo márkanév alatt. A Travellink a felelős szolgáltatója a Wizz Tours keretében értékesített repülőjegy+szállás csomagoknak, valamint ez az iroda biztosítja az ügyfélszolgálatot és a foglalási szolgáltatást a Wizz Tours webhelyén. A Wizz Tours olyan csomagba foglalt üdüléseket kínál, amely a Wizz Air által működtetett légi járatokból, valamint partnerük, az Expedia Affiliate Network (EAN) által biztosított szállodákból áll. Az EAN a világ vezető online utazási vállalkozásának, az Expedia, Inc. csoportnak a részlege.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk