hirdetés

Üzemeltetőváltás a füredi Balkonettnél

Február 1-vel új üzemeltető veszi át a Balatonfüred frekventált nyaralóövezetében lévő vendégház működésének irányítását.

hirdetés

A tavalyi évben teljes belső felújításon átesett, 7 vendégszobával rendelkező apartmant a most következő időszaktól új üzemeltető veszi át: a Germering Kft-hez kerül a Balaton frekventált területén lévő Balkonett Vendégház.

 

Mint Gyökössy Zoltán, az üzemeltetés részéről lapunknak elmondta, elsősorban a tóhoz érkező nyaralóvendégekre számítanak, illetve Veszprém közelsége okán az odaérkező városlátogató turisták is célcsoportjuk, hiszen a város idén Európa Kultúrális Fővárosa, ezért sokan keresik fel ebben az esztendőben a kiemelt esemény miatt.

A ház új üzemeltetője régi vendéglátós múlttal rendelkezik, szakmai tapasztalatát eddig németországi vendéglátóegységekben kamatoztatta, most örömmel várja itthon a kihívásokat a vendégház üzemeltetése során.

Az új üzemeltető elérhetőségei:

Gyökössy Zoltán  Tel: 06 30 687 3678

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk