hirdetés
hirdetés

Változás a Linz Tourismus élén

Március 30-a Georg Steiner utolsó munkanapja, aki a Linzi Turisztikai Hivatal - a Linz Tourismus - ügyvezetőjeként 16 éves sikertörténet után adja át a stafétabotot pályázat útján kiválasztott utódjának, Marie-Louise Schnurpfeil-nek.

hirdetés

Az új turisztikai vezető Felső-Ausztriában ismert turisztikai szakember. A legutóbbi berlini ITB kiállításon már az új igazgató asszony vehette át a legjobb turisztikai filmnek járó „Gyémánt-díjat”, amelyet a tavaly bemutatott „Planet Linz / Linz-bolygó” című rendhagyó turisztikai kisfilmmel nyertek el, olvasható a GD Consulting szakmai blogjában.

Georg Steiner, Kovács Balázs, Marie-Louise Schnurpfeil
Georg Steiner, Kovács Balázs, Marie-Louise Schnurpfeil
 

A turizmusmarketing szempontjából már jó ideje Ausztria „kísérleti laborjának” számító linzi turisztikai egyesület nagy utat tett meg. 2009-ben volt Linz Európa Kulturális Fővárosa, és a programok közül több még a mai napig is része a város élménykínálatának. Linz jó példa arra a transzformációra, hogy miként lett egy iparvárosból pozitív jövőképpel rendelkező kulturális főváros, amely hosszú távon képes gyarapodni és megújulni.

2017 óta a Linz Tourismus regionális különmegbízottja Kovács Balázs, aki GD Consulting tanácsadó irodáján keresztül Bécsből látja el a hídépítő feladatokat a Duna-menti turisztikai és kulturális hálózatok elmélyítése érdekében, illetve részt vesz Linznek, mint kulturális élménytérnek a bécsi és magyar piacon való népszerűsítésében.

(forrás: GD Consulting)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk