hirdetés
hirdetés

Zöld lámpa Dubajba

November 7-től nincs szüksége PCR tesztre az oltatlanoknak, sem oltási igazolás bemutatására az oltottaknak amennyiben az Egyesült Arab Emírségekbe utaznak, mivel az ország az összes főbb COVID-19 korlátozást megszüntette.

hirdetés

Az Egyesült Arab Emírségek területén mostantól a maszk viselése minden beltéri és kültéri területen opcionális, kizárólag az egészségügyi intézményekben kötelező, hasonlóan a magyar szabályokhoz. A beutazóknak pedig nem szükséges sem a PCR-teszt sem az oltási igazolás, hogy bejárják az országot, beleértve a luxus és az élmények városát, Dubajt. Idén télen sokan terveznek ellátogatni a futball világbajnokságra, számukra is remek úti cél lehet a közel-keleti metropolisz, ahonnan könnyen „átugorhatnak" megnézni egy-egy meccset, miközben élvezhetik a Dubaj kínálta magas minőségű vendéglátást.

 

A korlátozásmentes beutazás mellett most akár ingyen hajózhatnak is az Emirates utasai. A légitársaság ugyanis idén is elindította új szolgáltatását, amely a beszállókártyát különleges árengedményeket és ajánlatokat kínáló exkluzív tagsági kártyává változtatja.

A 2022. november 1. és 2023. március 30. között Dubajba repülő Emirates-utasok kiemelt kedvezményekkel fedezhetik fel a város és a környező területek széles és vonzó kínálatát, az ingyenes hajózás mellett az izgalmas víziparkokat, a pazar wellnesscentrumokat és a lenyűgöző bevásárlóközpontokat. 

(forrás: Flow pr)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk