25 éves a PROGAST

A minőségi vendéglátóipari eszközöket és kávéfőzőgépeket forgalmazó PROGAST Kft. 25. évfordulója alkalmából partnerpartit rendezett a budavári Fortuna étteremben. Víg Bence ügyvezető igazgató köszönetet mondott a szakma képviselőinek a szakmával már hosszú ideje kialakult jó kapcsolatért, melyet a Minőség - Hagyomány - Stílus szlogenjük is fémjelez. Az eseményen beszédet mondott Niklai Ákos is, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke, aki javasolta, hogy a szlogent bővítsék a Partnerség szóval, mert a PROGAST nemcsak hogy minden fontos szakmai eseményen jelen van, de remek együttműködéseket alakított ki a vendéglátás szereplőivel.

A jubileumi rendezvényen együtt ünnepelt a PROGAST-tal számos külföldi beszállító partnere is, jelen voltak a WMF, a Tafelstern, a Schönwald és a Spiegelau cég képviselői, akik évtizedek óta szállítják a minőségi konyhai evő, tálaló és más éttermi eszközöket valamint a professzionális kávéfőzőgépeket.

Lázár chef a tőle már megszokott laza, szórakoztató stílusban vezette a partit, melynek során neves chef-ek részvételével közös 'öröm-főzésben' vehettünk részt, bort kóstolhattunk Nagy Fruzsinával, kézműves sörökkel ismerkedhettünk Kósa Kolos segítségével és koktélokkal kísérletezhettünk Lajsz András csapatával. Eközben a PROGAST által forgalmazott szuperteljesítményű WMF szállodai kávéfőzőgépeken remek kávékat kortyolgattuk Hegedűs Andrea barista társaságában. A nap fénypontja a szülinapi torta felvágása, majd az ezt követő tombola sorsolása volt, melynek bevételét a cég jótékonysági célra fordítja.

Köszönjük a PROGAST-nak a hangulatos rendezvényt, ahol most házigazdaként is bizonyították Partnerségüket!

Forrás: Vendég&Hotel Online


A Forma 1 és Ed Sheeren nagyot dobott a főváros júliusi vendégszámain

A Forma 1 és Ed Sheeren nagyot dobott a főváros júliusi vendégszámain 

Kirobbanó hétvégét hozott a fővárosnak a Forma 1 idei magyarországi futama, amelyre a július 20-i Ed Sheeran koncert is ráerősített.
Visszatér egy régi szenzáció a Debreceni Virágkarneválra

Visszatér egy régi szenzáció a Debreceni Virágkarneválra 

Augusztus 20-án lesz a hagyományos virágkarnevál, de egy egész héten át élvezhetjük a karneváli programokat Debrecenben - a koncertek és fényfestés mellett több év után visszatér az éjszakai felvonulás is.
Mit tehet a pilóta, hogy kevesebbet fogyasszon egy repülőgép?

Mit tehet a pilóta, hogy kevesebbet fogyasszon egy repülőgép? 

150 ezer tonnával csökkentette károsanyag-kibocsátását az Emirates.
Sosem látott számok érkeztek a magyar turizmusról

Sosem látott számok érkeztek a magyar turizmusról 

Az első 200 napban és a vakáció kezdete óta is több vendéget fogadtak a szálláshelyek, mint a tavalyi rekordévben a turisztikai csúcsszervezet adatai szerint.
Óriási siker kapujában egy magyar turisztikai szakember

Óriási siker kapujában egy magyar turisztikai szakember 

Igazából már a jelölés is nagy siker: magyar résztvevő is lesz a Világ Fenntartható Turisztikai Díjátadón Belize-ben.
Jön az utánpótlás: így alakultak a jelentkezések és a ponthatárok a turisztikai szakokon

Jön az utánpótlás: így alakultak a jelentkezések és a ponthatárok a turisztikai szakokon 

Közzétették a felsőoktatási ponthatárokat - megnéztük, hogyan alakultak idén a jelentkezések a turisztikai területen induló képzésekre és hogy milyen pontszámokkal lehetett bejutni az egyes egyetemekre.
Látványos világbajnokság a Balatonon

Látványos világbajnokság a Balatonon 

A szörfözés is segíthet igazán négy évszakossá tenni a magyar tengert.
Szombaton Strandok éjszakája

Szombaton Strandok éjszakája 

És az előrejelzések alapján úgy tűnik, az időjárás is tökéletes lesz hozzá.
Street art művész különleges akciója ebben a bevásárlóközpontban

Street art művész különleges akciója ebben a bevásárlóközpontban 

Művészettel és fontos társadalmi üzenetekkel tölti meg folyosóit nyáron Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja.
Ha a Balatonon nyaral a közönség, akkor a kiállítás utána megy

Ha a Balatonon nyaral a közönség, akkor a kiállítás utána megy 

Hétvégén érkezik a Füred Art Week - tízmilliós műtárgyakat láthat most először a közönség nyáron, a Balaton partján.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.