Business Superbrands-díj érkezett Tatabányára

Az üzleti/gazdasági életben rendkívüli elismerést jelentő Business Superbrands díjak egyikét a nagy múltú tatabányai Gasztrometál Zrt. nyerte, amely elsősorban nagykonyhai berendezések gyártásával foglalkozik. Komplett konyhát is ki tudnak alakítani. Nem félnek a kihívásoktól, amikor új feladatok jönnek, mindenki mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb megoldják. Szlogenjük: A megbízható hazai minőség.

Az idén sorrendben kilencedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat. A márkák szakmai és pénzügyi ellenőrzése után az értékelés most is kiegészült a fogyasztók körében végzett online márkaismertségi és kedveltségi kutatással.

A díj egyértelműen szakmai alapon emeli ki a legjobbakat, hiszen arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A 22 tagú, független szakemberekből álló zsűri a Bisnode Rating közel 4000 vállalatot tartalmazó adatbázisa alapján döntötte el, hogy milyen márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet. A jelentős hazai szervezetek és szövetségek ajánlásait figyelembe vette a zsűri, mielőtt kiválasztotta a jelölteket. Ebbe beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, valamint az olyan kisebb vállalkozások is, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak illetve kiemelkedő a kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk. „Igazi érték a díj, amely nemcsak a múlt teljesítményeinek igazolása, hanem komoly ösztönző is egyben a brand kitüntetett szerepének megőrzése és további erősítése érdekében” – fogalmazott dr. Salgó István, a Business Superbrands bizottság elnöke.

– Hivatalosan nem kötelez minket semmire a megtisztelő díj – mondja ifj. Pongrácz Lajos, a Gasztrometál Zrt. cégvezetője. – Úgy gondoljuk kollégáimmal, ha kapunk egy ilyen díjat, akkor igyekszünk a következő évben is elnyerni. A recept „egyszerű”: mindent jól kell csinálni továbbra is. Ehhez összehangolt csapatmunka szükséges, amelynek során a minőségre, a határidőkre, tehát a pontosságra egyaránt figyelünk. Aktívak vagyunk a termékek elkészítése után azok gondozásában, a javításában, saját szervizhálózatunk van. Büszkék vagyunk arra, hogy saját fejlesztésűek, saját tulajdonúak a termékeink. Tatabányán készül minden. Üzembiztosan.

Forrás: Vendég & Hotel Online


Utazás 2025 kiállítás: fókuszban a különleges élmények

Utazás 2025 kiállítás: fókuszban a különleges élmények 

Az idei évben különös figyelmet kap a Balaton négyévszakos turizmusa, míg a nemzetközi vendégek közül Szlovákia mutatkozik be különleges gasztronómiájával és kulturális örökségével.
 Most először: nemzetközi snowboard verseny Magyarországon

Most először: nemzetközi snowboard verseny Magyarországon 

Látványos nemzetközi snowboard-verseny, tökéletes hó és minden pályán zavartalan nyitvatartás várja a sízőket a hétvégén Mátraszentistvánon.
Hosszabb a balatoni STRAND Fesztivál, mint korábban

Hosszabb a balatoni STRAND Fesztivál, mint korábban 

Egy nappal hosszabb lesz a STRAND Fesztivál.
NGM: díjmentes marad a szálláshely-minősítés

NGM: díjmentes marad a szálláshely-minősítés 

Visszavonják a társadalmi egyeztetésre bocsátott rendelettervezetet, amely a szálláshely-minősítési tevékenységhez kapcsolódó igazgatási szolgáltatási díjak szabályozását célozta.
Sétálójeggyel nyit újra a szentendrei Skanzen

Sétálójeggyel nyit újra a szentendrei Skanzen 

A Skanzen házaiba ugyan még nem térhetünkk be, de sétálhatunk, túrázhatunk a Duna-Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó 75 hektáros területen.
Vegyes ízelítő a 2025-ös HoReCa Design Kiállítás választékából

Vegyes ízelítő a 2025-ös HoReCa Design Kiállítás választékából 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
Csendes Olivér: a hazai turizmus idén is húzóágazat lehet

Csendes Olivér: a hazai turizmus idén is húzóágazat lehet 

Az Utazás kiállítás szakmai napján a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szervezésében megrendezésre kerülő konferencián a hazai turizmus szereplői osztották meg tapasztalataikat.
Kicsi gazdák, nagy kalandok: egyedülálló farsang a múzeumban

Kicsi gazdák, nagy kalandok: egyedülálló farsang a múzeumban 

A Mezőgazdasági Múzeum szervezői egyedülálló farsangi kalandra hívják a családokat 2025. március 1-jén a Vajdahunyad várába. Egy napra gyermekeinkből lehet tehenész, lovász, gabonatermesztő vagy szatócsboltos.
PwC: erősödő bizalom a világgazdaságban, óvatos vállalati várakozások

PwC: erősödő bizalom a világgazdaságban, óvatos vállalati várakozások 

A hazai cégvezetők 70 százaléka számít globális gazdaság gyorsulására, 60 százalék a hazai gazdasággal kapcsolatban is optimistán nyilatkozott, míg saját vállalata növekedésében mindössze 39 százalék bízik.
Így zajlott a jubileumi BCEFW

Így zajlott a jubileumi BCEFW 

A Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) az elmúlt években a régió egyik legjelentősebb divateseményévé vált, a 15. szezon pedig minden eddiginél színesebb programmal és új nemzetközi együttműködésekkel ünnepelte a közép-európai divatot február 10-16. között.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.