November 20-án, csütörtök estére győri üzleti partnereit invitálta egy környékbeli pincészet boraival bélelt vacsorára a négycsillagos ETO PARK HOTEL menedzsmentje – élükön Sándorfi Róbert igazgatóval - a győri hotel Narrabo éttermébe, ahol az ételek egy részét a vendégek saját maguk készítették el.
Mindenki kötényt ragadott, salátákat tekert, hagymát vágott. Az előételt, rózsaborsos körte chutney-t olivás kenyéren, és a desszertet, amely narancs mousse volt gyümölcs ágyon tálalták.
A főételhez – kacsamell és szűzsült grillezett naranccsal, tésztabatyus gombaraguval, burgonyával - szerencsére igazi szakmabeliek láttak hozzá a győri ház konyháján, Papp Győző irányításával, így ahhoz nem kellett az alkalmi kukták segítsége.
A jókedvű társaságnak a vacsorához a Babarczi Szőlőbirtok borait szolgálták fel, a vendégek búcsúzás előtt még háznézésen vehettek részt, ahol a most a felavatott új wellness – fitness részleget is megtekintették.
Forrás: Vendég & Hotel