Zárul design-versenyünk, lejárt a határidő!

2022. szeptember 30-ig lehet jelentkezni a hazai Horeca-szakma területén egyedülálló Klasszis TopDesign szakmai versenyünkre, és ezzel lehetősége van arra, hogy nem csak hazai szinten, hanem nemzetközi mércével is elismert díj birtokosa lehet. Emellett részt vehet exkluzív díjkiosztó gálánkon, valamint szakmai elismerését a nagyközönségi médiákban is közzé tesszük.

Úgy döntöttünk, legyen lehetősége annak is jelentkezni a hazai Horeca-szakma területén egyedülálló Klasszis TopDesign szakmai versenyünkre, akinek eddig nem volt ideje, módja benyújtani a pályázatát.

 

 

Ne maradjon tehát le, küldje be Ön is  pályázatát - akár több kategóriában - a Klasszis Csoport szakmai versenyére, hiszen nemcsak országosan, hanem nemzetközi szinten is elismert díj birtokosa lehet. Emellett részt vehet exkluzív díjkiosztó gálánkon, valamint szakmai elismerését a nagyközönségi médiákban is közzé tesszük.

Ez Magyarország egyetlen olyan nemzetközi szintű megmérettetése, amely átfogó módon közelít a dizájnhoz, különleges megoldásokhoz, és annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. Ennek megfelelően a versenybe egyaránt nevezhetőek a megfelelő kategóriákban belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, illetve különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékek, tervezési megoldások, valamint eddig meg nem valósított tervek.

2022-ben kiemelten várjuk mindazon vendéglátó- és szálláshelyek jelentkezését, ahol a fenntarthatóság előtérbe kerül, vagy valamiképp a fenntarthatóság szerepel az adott hely működésének gyakorlatában. Gondolunk arra, hogy ilyen szempont alapján figyelnek az alapanyag beszerzésre, a hozzávalókra, számít, hogy ökomódon termesztett zöldségek, gyümölcsök kerülnek a vendég elé, olyan termékeket választanak a környékről, ahol fenntartható gazdaságból származik az adott tejtermék, lekvárféle vagy egyéb élelmiszer. Szálláshely oldalról pedig azok jelentkezését is várjuk - konkrét példákkal -, ahol fenntartható módon működik az adott vendégváróhely.

Részletek, jelentkezés: ITT

 


A reptér legjobb oldala: megnyílt a legújabb magyar TRIBE szálloda

A reptér legjobb oldala: megnyílt a legújabb magyar TRIBE szálloda  

Megnyitott a TRIBE Budapest Airport Hotel, a márka második szállodája az országban. A szálloda a WING fejlesztésében valósult meg.
Rendezvényboom és rekordbevétel ennél a hazai alapítású cégcsoportnál

Rendezvényboom és rekordbevétel ennél a hazai alapítású cégcsoportnál 

Az áttörés éve volt a tavalyi a hazai alapítású cégcsoportnál.
Közeleg az ország legnagyobb kultúrális rendezvénye

Közeleg az ország legnagyobb kultúrális rendezvénye 

A nyári napfordulóhoz legközelebb eső hétvégén, június 21-én újra életre kel minden a Múzeumok Éjszakáján.
Rejtélyes frigyláda Győrben

Rejtélyes frigyláda Győrben 

A rejtélyes múlt kulcsfigurája egy szökevény katona, akit bigámiával vádoltak, és aki végül a jezsuiták templomában keresett menedéket.
Kérdőjelek a hévízi Tófürdő körül

Kérdőjelek a hévízi Tófürdő körül 

Egyelőre senki nem tud semmit biztosat.
Gyógyvizek birodalma – Hogyan újulhat meg a magyar termálturizmus?

Gyógyvizek birodalma – Hogyan újulhat meg a magyar termálturizmus? 

A gyógy- és termálturizmus egyre fontosabb szerepet tölt be, ugyanakkor számos kihívással is szembesül, mint a fenntarthatóság, a piaci elvárások, az orvosi validáció, a vendégigények és a nemzetközi versenyhelyzet.
Jön a VéNégy Fesztivál

Jön a VéNégy Fesztivál 

Július első napjaiban, Nagymarosnál.
Javult a természetes fürdővizeink minősége

Javult a természetes fürdővizeink minősége 

A 2024-ben 288 természetes fürdővizet tartottak nyilván Magyarországon. Ezek közül 193 kiváló, 58 jó és 4 tűrhető minősítést kapott.
Itt a friss TKI index

Itt a friss TKI index 

2025. májusban a turisztikai cégek 70 százalék szolgáltatási árainak növekedéséről számolt be az elmúlt 3 hónapra vonatkozóan az előző év azonos időszakához mérten.
Határon átívelő turisztikai egyesület született

Határon átívelő turisztikai egyesület született 

Megalakult a Fernenet – új határon átnyúló turisztikai egyesület a Fertő-tó térségében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.