Magyar győztes az Accor nemzetközi versenyén

A versenyen a legjobb bárpultosok, séfek, recepciósok és felszolgálók mérkőztek meg.

Az Accor Professions Challenge olyan 18 és 25 év közötti fiatal munkavállalók között rendezett verseny, akik az alábbi foglalkozásokban kiválóan teljesítenek: bárpultos, séf, felszolgáló és recepciós. A nemzetközi verseny egyik díjazottja és kategória-győztese Takács Eszter, a budapesti MGallery Hotel Nemzeti munkatársa.

A 25 országból – Európából, Afrikából, a Közel-Keletről, Ázsiából és Óceániából és Amerikából – érkező jelentkezők az Accor Csoport jelenlegi alkalmazottjai vagy gyakornokai. A verseny keretein belül regionálisan és nemzetközi szinten is megmérkőztek 2014. július és december között.

Az újságírókból, szállodai szakemberekből és HR menedzserekből álló zsűri 70 finalistát választott ki, akik egy időméréssel kiegészített versenyen mérkőztek meg a négy szakma egyikében: bárpultos, séf, felszolgáló és recepciós. A Challenge lehetőséget adott az economy és luxushotelekben is dolgozó versenyzőknek, hogy megmutassák tehetségüket, a legjobbat nyújtsák, és komoly élményeket osszanak meg egymással.

A tizenkettedik alkalommal megrendezett Challenge nagy fináléjának másnapján, január 13-án a Lycée de Métiers de l’Hotellerie Santos Dumont in Saint Cloud és a Mercure Paris Centre Tour Eiffel cukrásza, Pierre Hermé adta át a nyerteseknek a díjakat Sébastien Bazin az Accor elnök-vezérigazgatójával, Sven Boinet helyettes-vezérigazgatóval, Evelyne Chabrot-val és Magali Laurenttal – Talent Management & International Mobility Senior Vice President – karöltve.

A verseny egyik díjazottja Takács Eszter, a 23-25 éves korosztályon belüli recepciósok között rendezett verseny nyertese, a budapesti MGallery Hotel Nemzeti munkatársa. Eszter 2012 óta dolgozik az Accor Csoportnál. Pályáját értékesítési gyakornokként kezdte, majd rövid ideig az Ibis Budapest Aero szobafoglalási feladatait látta el. 2012 novemberében lett a Hotel Nemzeti Budapest nyitócsapatának oszlopos tagja. Kiemelkedő munkájával folyamatosan hozzájárul a szálloda sikereihez, melyet számos pozitív vendégvisszajelzés is igazol.


Flash Award: lezárult a jelentkezés, már bírálják a pályázatokat

Flash Award: lezárult a jelentkezés, már bírálják a pályázatokat 

Hatvanhárom pályázat érkezett a MaReSz idei versenyére.
Első önálló koncertjét adja Budapesten a skót sztárzenekar

Első önálló koncertjét adja Budapesten a skót sztárzenekar 

Június 11-én először lép fel önálló koncerttel Magyarországon a Biffy Clyro.
Újabb hazai telepen ütötte fel a fejét a száj-és körömfájás járvány

Újabb hazai telepen ütötte fel a fejét a száj-és körömfájás járvány 

A Győr-Moson-Sopron vármegyei Rábapordányban is találtak ragadós száj- és körömfájásban fertőzött szarvasmarhát.
Májusban jön a Budapest100

Májusban jön a Budapest100 

Rekordmennyiségű ház- és közösségi kert nyitja meg idén a kapuit.
Húsvéti tojáskeresés a DinoParkban

Húsvéti tojáskeresés a DinoParkban 

Izgalmas kalanddal várja a DinoPark KÖKI látogatóit a húsvéti ünnepek alatt.
Kényelmes megoldások kis lakásokba: a sarokkanapé

Kényelmes megoldások kis lakásokba: a sarokkanapé 

Az apró lakásokban gyakran megtapasztalható, hogy a hely kihasználása szinte művészetté válik.
Vízi, szárazföldi és légi járművek főszerepben: jönnek az Esztergom Napok

Vízi, szárazföldi és légi járművek főszerepben: jönnek az Esztergom Napok 

Két hétvége, négy rendezvény: tavaszi pezsgés Esztergomban.
Új világsztárokat és az E.T. -t is elhozta a húsvéti nyúl a Madame Tussauds-ba

Új világsztárokat és az E.T. -t is elhozta a húsvéti nyúl a Madame Tussauds-ba 

Húsvét a Madame Tussauds Budapestben: programok és új figurák várják a látogatókat.
A szendvicspanelek előnyei és lehetőségei a modern építészetben

A szendvicspanelek előnyei és lehetőségei a modern építészetben 

A modern építkezési gyakorlatokban a szendvicspanel technológia egyre népszerűbbé válik Magyarországon. Bár az Egyesült Államokban és más nyugati országokban már régóta előszeretettel használják ezt az építési metódust, hazánkban még sokan kételyekkel szemlélik. 
Nincs húsvét Tojás-kút nélkül

Nincs húsvét Tojás-kút nélkül 

Húsvét és tavaszi szünet Székesfehérváron.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.