Még nincs minden veszve! De már hangosan ketyeg a rendezvényóra

Nem azt mondjuk, hogy lehetetlen, de… azért nem árt felkötni azt a bizonyos alsóneműt, ha valaki még csak most áll neki helyszínt vadászni az év végi rendezvényekhez. (x)

Ráadásul az sem mindegy, hogy milyen lesz az esemény, mert a vezetőink és a kollégáink elismerését is ki kell vívnunk. Ha ez a kis bevezető némi hőhullámot és enyhe pánikérzést váltott ki az olvasóban, akkor nem kertelünk: bizony van miért aggódni. Viszont próbálunk segíteni néhány tippel és megoldást is kínálunk.  

 

A rendezvényhelyszínek december elejére rendszerint megtelnek partizó, ünneplő kollektívákkal. Aki későn kezdi el keresni a megfelelőt, sokszor hoppon marad, hiszen a legfelkapottabb helyek már rég elkeltek, leginkább már nyáron pecsét és aláírás került a szerződésekre. Viszont rejtett gyöngyszemek mindig akadnak és olyan cégek is vannak, akik még mindig több alternatívát is tudnak ajánlani, amelyek egészen apró változtatással az eredeti megálmodotthoz képest a tökéletes megoldássá avanzsálhatnak.

Hogyan szervezzünk év végi céges bulit?

Az év végi céges rendezvénynek igenis tökéletesnek kell lennie. Megszervezéshez nem elég a lelkes motiváltság és az önmagunkba vetett hit, a rendezvényszervezés egy szakma és egy misszió, méghozzá az emlékezetes élmény küldetése. Éppen ezért, ha nem akarunk rengeteg összevont szemöldökkel találkozni és milliókat feleslegesen kirepíteni az ablakon, keressünk szakértőt és egy remek helyszínt, mindkettőre szükség lesz a kollégák és a főnökség lenyűgözéséhez. Ha olyan céget találunk, amelyik kiterjedt portfolióval és hozzáértő szakemberekkel rendelkezik, azonnal csapjunk le és kérjünk ajánlatot. Az Eventrend Group egy ilyen cég, jól felkészült szakmai stábbal, mintegy 30 helyszínnel és megközelítőleg 100 elérhető teremmel.

Eventrend rendezvényhelyszínek

Merre induljunk?

Ha későn kezdjük el a szervezést, kapkodás lesz a vége, amelyet leghamarabb a neten tudunk elkövetni. Még a rohanó világot kiszolgáló internetes kínálatok átbogarászásához is idő kell, mert rengeteg ajánlatot találhatunk, amelyek közül csak néhány lehet számunkra releváns.   De honnan is tudhatnánk, merre induljunk ebben a rengetegben? Olyan oldalakra érdemes látogatni, ahol sokéves tapasztalattal rendelkeznek, ahol láthatunk referenciákat, és ahol nem csak céges bulihelyszínt, hanem rendezvényszervezést is kínálnak, ez a választás garantáltan megkönnyíti a sikeres kivitelezést. Ha letisztult, áttekinthető, teljes elérhetőséget bemutató oldallal találkozunk, futhatunk egy kört egy ajánlatkéréssel. Bátran mondjuk el a megadott kontaktnak, hogy mire van szükség: helyszínre, zenére, ételre, italra, csapatépítő programra, egyéb aktivitásra, céges dekorációra, de azt is, hogy hány emberre tervezünk és erre mekkora keretünk van. Ha az első ajánlat kellően közel áll hozzánk, elkezdhetünk egyeztetni az apróságokról is, például az ajándéktárgyakról, a zenéről vagy éppen a fotósról, ha akarunk képeket.

Miért kell időben lépni?   

Először is tartsuk fejben, hogy minél közelebb van az időpontunk a karácsonyhoz, annál kevesebb esélyünk van kompromisszumok nélküli választásra. Egy időben elkezdett szervezés nem csak a válogatás lehetőségét adja meg, hanem az alku vagy a kedvezőbb ár megtalálásának esélyét is.

Kezedbe adom az életem

Ha úgy érezzük, hogy jól választottunk rendezvényest, bízzunk meg benne. A valódi szakemberek villámgyorsan felmérik az igényeinket és a lehetőségeinket is, ehhez mérten elképesztő kreatív, újító ötletekkel állhatnak elő – a jelenség nem feltétlenül arra irányul, hogy még több pénzt sajtoljanak ki a kedves ügyfélből, hanem leginkább arra, hogy mindenki jól és fontosnak érezhesse magát. A rendezvényszervező tisztában van a lehetséges buktatókkal és kellő körültekintéssel mindent megtesz azért, hogy elkerüljük ezeket.

Mit nyerhetünk?

Fejben kell tartanunk, hogy a karácsonyi őrület az az időszak, amikor a kollégák zöme inkább eltűnne egy hónap szabira, csak hogy minél több idő maradjon az otthoni előkészületekre, vagyis a legtöbbjük idő szűkében áll, ezért nem biztos, hogy kellőképpen fókuszált erre a programtípusra. Ám ha jól választunk segítőt, aki képes mindent kézben tartani szakmai tudásának és tapasztalatának köszönhetően, könnyedén elképzelhető, hogy egy igazi felhőtlen, meghitt és kellemes élményt tudunk nyújtani, az elismerést mindezért pedig mi magunk zsebelhetjük be.

A megoldás rendelkezésre áll: Eventrend Group

Az Eventrend Group több mint 3 évtizednyi tapasztalattal rendelkezik nemcsak kávéházak, hanem éttermek, szállodák üzemeltetésében és rendezvényszervezésben is. Ez utóbbi területen évi 4000-4500 megrendelés érkezik, ezek a megkeresések nagyrészt a rendelkezésre álló mintegy 30 helyszín, megközelítőleg 100 rendezvénytermében válnak valósággá. A cégcsoporthoz kötődik többek között a Gundel Étterem, a New York Kávéház, a Spoon the boat, a Főőrség Kávéház, a Városliget Café, a Séf Asztala, a Symbol, a Groupama Aréna vagy a Müpa catering szolgáltatása. Jelenleg Magyarországon és Csehországban vannak jelen a vendéglátás piacán. 

Kapcsolat: [email protected]

 


Utazás 2025 kiállítás: fókuszban a különleges élmények

Utazás 2025 kiállítás: fókuszban a különleges élmények 

Az idei évben különös figyelmet kap a Balaton négyévszakos turizmusa, míg a nemzetközi vendégek közül Szlovákia mutatkozik be különleges gasztronómiájával és kulturális örökségével.
 Most először: nemzetközi snowboard verseny Magyarországon

Most először: nemzetközi snowboard verseny Magyarországon 

Látványos nemzetközi snowboard-verseny, tökéletes hó és minden pályán zavartalan nyitvatartás várja a sízőket a hétvégén Mátraszentistvánon.
Hosszabb a balatoni STRAND Fesztivál, mint korábban

Hosszabb a balatoni STRAND Fesztivál, mint korábban 

Egy nappal hosszabb lesz a STRAND Fesztivál.
NGM: díjmentes marad a szálláshely-minősítés

NGM: díjmentes marad a szálláshely-minősítés 

Visszavonják a társadalmi egyeztetésre bocsátott rendelettervezetet, amely a szálláshely-minősítési tevékenységhez kapcsolódó igazgatási szolgáltatási díjak szabályozását célozta.
Sétálójeggyel nyit újra a szentendrei Skanzen

Sétálójeggyel nyit újra a szentendrei Skanzen 

A Skanzen házaiba ugyan még nem térhetünkk be, de sétálhatunk, túrázhatunk a Duna-Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó 75 hektáros területen.
Vegyes ízelítő a 2025-ös HoReCa Design Kiállítás választékából

Vegyes ízelítő a 2025-ös HoReCa Design Kiállítás választékából 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
Csendes Olivér: a hazai turizmus idén is húzóágazat lehet

Csendes Olivér: a hazai turizmus idén is húzóágazat lehet 

Az Utazás kiállítás szakmai napján a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szervezésében megrendezésre kerülő konferencián a hazai turizmus szereplői osztották meg tapasztalataikat.
Kicsi gazdák, nagy kalandok: egyedülálló farsang a múzeumban

Kicsi gazdák, nagy kalandok: egyedülálló farsang a múzeumban 

A Mezőgazdasági Múzeum szervezői egyedülálló farsangi kalandra hívják a családokat 2025. március 1-jén a Vajdahunyad várába. Egy napra gyermekeinkből lehet tehenész, lovász, gabonatermesztő vagy szatócsboltos.
PwC: erősödő bizalom a világgazdaságban, óvatos vállalati várakozások

PwC: erősödő bizalom a világgazdaságban, óvatos vállalati várakozások 

A hazai cégvezetők 70 százaléka számít globális gazdaság gyorsulására, 60 százalék a hazai gazdasággal kapcsolatban is optimistán nyilatkozott, míg saját vállalata növekedésében mindössze 39 százalék bízik.
Így zajlott a jubileumi BCEFW

Így zajlott a jubileumi BCEFW 

A Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) az elmúlt években a régió egyik legjelentősebb divateseményévé vált, a 15. szezon pedig minden eddiginél színesebb programmal és új nemzetközi együttműködésekkel ünnepelte a közép-európai divatot február 10-16. között.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.