Februárban újra lesz Torkos csütörtök, amikor a város kiváló éttermeiben kóstolhatja a vendég a finomságokat. Felejthetetlen élmény például a magyaros és házias ételeiről híres, rangos gasztronómiai díjjal kitüntetett Diófa étteremben egy vacsora.
A helyi alapanyagokból mi magunk is csodás étkeket varázsolhatunk, ha betérünk a Jancsárkertbe, ahol februárban 2017-ben is megrendezik a Kolbásztöltő fesztivált. A Palotaváros termelői piacán nem csak kóstolni lehet majd a füstös, fűszeres kolbászokat, de magát a készítés folyamatát is kipróbálhatja a vendég.
A város szívében szintén nagy lakomára invitálják majd tél végén a Székesfehérvárra látogatókat: a Toros- és Pálinkafesztivál úgyszintén átmelegíti a hosszú télben megfáradt testet és lelket.
Addig is ide kattintva megnézhetők a lehetőségek, amelyek mindig várják Székesfehérváron a vendégeket.
Forrás: Turizmus Online