Július 19 és 23. között Bükfürdőn a zene hullámaiban is lubickolhattak mindazok, akik a kedvelt nyugat-dunántúli fürdővárosban jártak.
A zene és a borok mellett a gasztronómia is hangsúlyos szerepet kapott a rendezvény során.
Az előző években életre hívott Gasztroszínpadon minden este neves művészek, műsorvezetők, híres séf és helyi gasztrobarátok forgatták a fakanalat.
A receptek összeállításánál fontos szerepet kapott a helyi turisztikai menedzsment szervezet által kialakított termelői piac is, amely az asztalra kerülő alapanyagokat biztosította.
Ennek köszönhetően a fesztivál látogatói is megízlelhették a Bükfürdői Esszenciát és a program végén – külön erre az alkalomra készített receptkártyákon – a menüt haza is vihették.
A rendezvény az idei évben újra rekordot döntött, több mint húszezren vettek részt az öt napon.
Forrás: Turizmus Online