„SOMLÓI GALUSKÁS GULYÁSLEVES 2.0 – Jön Erdei János könyve

Digitalizált, felgyorsult világunkban vannak-e vajon egyetemesen megmaradó, hagyományos értékek, olyan kívánatos készségek, amelyek elengedhetetlenek a sikeres vállalkozáshoz, munkavégzéshez? Ezt (is) tárgyalja a hamarosan megjelenő kiadvány, amely a hazai turizmus soha korábban nem tapasztalt mélyrepülése idején derűs, szórakoztató olvasmányt kínál (nem csak) a turizmusban dolgozók számára.

Ha elolvassa az A/4-es nagy formátumban készült, 202 oldalon 48 képpel illusztrált könyvet, akkor 60 többnyire vidám és garantáltan tanulságos történet mellett megismerheti az elmúlt fél évszázad 630, szakmánkban dolgozó, jeles képviselőit is. Sokan sajnos már nincsenek velünk, de ez a könyv nekik is emléket állít…..



Megrendelhető már most! Vételár: 2990 Ft + szállítási/postai költség. Budapesten személyes átvétel is lehetséges előzetes egyeztetés szerint.

PDF-fájlban vagy E-könyvolvasó számára (ePUB vagy MOBI formátum) azonnali megküldés: 990,-Ft. E-mail: [email protected] vagy [email protected]



MIÉRT IS SZÜLETETT MEG EZ A BŐVÍTÉS?

"Alapkönyvem 2008 májusi megjelenését követően számomra is megdöbbentő számban érkezett levélben, e-mailben, SMS-ben és telefonon kollégáktól visszajelzés, többnyire elismerés, de építő kritika is. Ne felejtsük, hogy akkoriban a közösségi háló még csak korai kamaszkorát élte; a Facebook felhasználók száma alig 70 millió volt és a közösségi médiában még a MySpace dominált.

A kiadvány eredetileg 6.000 példányban jelent meg (ami szakmai tárgyú nyomtatványoknál állítólag igen jelentős mennyiség) és a terjedelmes, 16.000 kötetre gyarapodott könyvtáram rendszerezése során bukkantam arra az utolsó pár példányra, amit a kiadvány kiadója rendelkezésemre bocsátott. Újra átolvastam a megjelenés után beérkezett és általam gondosan letárolt közel 600 kritikát (amiből néhányat a következőkben, könyvem „beharangozójaként” idézek) és hirtelen kedvet éreztem arra, amit oly sokan kértek az eredeti mű megjelenése után: folytassam és egészítsem ki a korábbi gondolataimat. Ehhez talán szükség(em) volt arra is, hogy egy évtizednél is több elteljen….no meg a pandémia ránk kényszerített bezártságára…

Kollégáim, szakmai ismerőseim, barátaim szórakoztatására és remélhetően a közben felnövekvő új generáció számára, kibővítve és aktualizálva készítettem el a „Somlói galuskás gulyásleves 2.0” kiadványt, aminek terjesztésében természetesen már az időközben közkinccsé vált közösségi médiát is fel fogom használni. Az eredeti kiadvány pedig sok új történettel kereken a duplájára bővült"- írja a szerző.


Újabb hazai telepen ütötte fel a fejét a száj-és körömfájás járvány

Újabb hazai telepen ütötte fel a fejét a száj-és körömfájás járvány 

A Győr-Moson-Sopron vármegyei Rábapordányban is találtak ragadós száj- és körömfájásban fertőzött szarvasmarhát.
Májusban jön a Budapest100

Májusban jön a Budapest100 

Rekordmennyiségű ház- és közösségi kert nyitja meg idén a kapuit.
Húsvéti tojáskeresés a DinoParkban

Húsvéti tojáskeresés a DinoParkban 

Izgalmas kalanddal várja a DinoPark KÖKI látogatóit a húsvéti ünnepek alatt.
Kényelmes megoldások kis lakásokba: a sarokkanapé

Kényelmes megoldások kis lakásokba: a sarokkanapé 

Az apró lakásokban gyakran megtapasztalható, hogy a hely kihasználása szinte művészetté válik.
Vízi, szárazföldi és légi járművek főszerepben: jönnek az Esztergom Napok

Vízi, szárazföldi és légi járművek főszerepben: jönnek az Esztergom Napok 

Két hétvége, négy rendezvény: tavaszi pezsgés Esztergomban.
Új világsztárokat és az E.T. -t is elhozta a húsvéti nyúl a Madame Tussauds-ba

Új világsztárokat és az E.T. -t is elhozta a húsvéti nyúl a Madame Tussauds-ba 

Húsvét a Madame Tussauds Budapestben: programok és új figurák várják a látogatókat.
A szendvicspanelek előnyei és lehetőségei a modern építészetben

A szendvicspanelek előnyei és lehetőségei a modern építészetben 

A modern építkezési gyakorlatokban a szendvicspanel technológia egyre népszerűbbé válik Magyarországon. Bár az Egyesült Államokban és más nyugati országokban már régóta előszeretettel használják ezt az építési metódust, hazánkban még sokan kételyekkel szemlélik. 
Nincs húsvét Tojás-kút nélkül

Nincs húsvét Tojás-kút nélkül 

Húsvét és tavaszi szünet Székesfehérváron.
Varázslatos világot idéző produkció a Millenárisban

Varázslatos világot idéző produkció a Millenárisban  

Elkezdődött a mitikus világot megidéző Walk My World immerzív produkció építése a Millenárison
Három nap – nyolc világsztár Paloznakon

Három nap – nyolc világsztár Paloznakon 

Idén nyáron ismét jazzbe borul a Balaton-felvidék.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.