Stratégiai partnerség a VISTA és a CIG Pannónia között

Magyarország egyik legnagyobb utazási irodája, a VISTA 2023. július 18-tól csak a CIG innovatív utasbiztosításait kínálja ügyfeleinek az utazásokhoz.

A VISTA Utazási Irodák Kft. 3+3 évre szóló stratégiai együttműködési megállapodást kötött a CIG Pannónia Csoporttal, melynek keretében az utazási iroda kizárólagosan a biztosító vagyonbiztosítással foglalkozó tagvállalata, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. ügyfélközpontú utasbiztosítási termékeit értékesíti ügyfelei számára.

A közös termékek július 18-tól elérhetők a VISTA irodáiban, valamint hamarosan már online is meg lehet kötni a biztosításokat, akár közvetlenül az utazás megkezdése előtt, útban a repülőtérre. A most bejelentett együttműködés több szempontból is egyedülállónak számít a hazai piacon.Az egyik különlegessége, hogy az utazási iroda saját tapasztalatai alapján egyedi, kimondottan a cég által tapasztalt ügyféligényekre szabott, saját biztosítási csomagok létrehozását tűzte ki célul.

A magyar hátterű biztosítótársaságnak pedig pont ez az egyik piaci erőssége, hiszen hazai biztosítóként mély rálátással rendelkezik a magyar lakosság biztosítási szükségletei terén. Asszisztencia szolgáltatásával a nap 24 órájában ügyfelei mellett áll, bárhol is legyenek a világban, a felmerült károkat az asszisztencia vonalon magyar nyelvű operátor segítségével azonnal be tudják jelenteni.

Egyediségével és újító képességeivel a VISTA a magyar turisztikai piac meghatározó szereplője, az utazási szolgáltatások teljes körét vállalja fel, azaz valóban minden részletre kiterjedő, komplex szolgáltatást képes kínálni mind egyéni, mind üzleti partnereinek. A cég megalapítása óta a legfőbb alapelv, hogy kimagasló igényességgel szolgálják ki utasaikat, sikerük titka pedig az ügyfélközpontúság. Ez motiválta az utazási irodát az utasbiztosítási szolgáltatásai megújításában is.

A mai gazdasági helyzetben fontosabb, mint valaha, hogy a biztosítási csomagok a kedvező biztosítási díj mellett, minden olyan kockázatra kiterjedjenek, ami egy utazás során előfordulhat. A VISTA és a CIG stratégiai együttműködésében kínált biztosítások két termékcsoportból állnak. Az egyikbe az útlemondási biztosítások tartoznak, míg a másikba az utasbiztosítások. Az utasbiztosítások tekintetében két csomagból válogathatnak az ügyfelek (VISTA Standard és VISTA Extra), illetve megkülönbözteti az utasbiztosításokat annak tekintetében is, hogy Európán belüli és más kontinenseken elhelyezkedő, de Európához közel eső országok (mint Törökország, Tunézia, Marokkó, Egyiptom), vagy Európán kívüli úti cél esetében vehető igénybe. Ezen felül elérhető hajós, sport és repülő kiegészítés is a biztosításokhoz.

„A Covid után egyértelműen megfigyelhető volt az utasok részéről a nagyobb biztonságra való törekvés. Ez azt jelenti, hogy ma már sokkal inkább preferálják az utazásszervezést, és a részletek biztosítását, pontosítását. Ez magában foglalja az utasbiztosítás kötését is, aminek a tartalmát a legtöbb utas már részletesen ismerni szeretné. Fontos az is, hogy ha baj van, akkor tudjanak kihez fordulni, ezért is létezik nálunk egy 0-24-es ügyfélszolgálat, ahol minden szolgáltatásunkkal kapcsolatban tudunk segíteni az úton lévő ügyfeleinknek” – mondta el Zsobrák Tamás, a VISTA ügyvezető igazgatója.

„A most bejelentett stratégiai együttműködéssel két magyar tulajdonú, a hazai fogyasztókat kiválóan ismerő cég fogott össze, majd eltökéltségüknek és szakértelmüknek köszönhetően valami teljesen egyedit alkottak. Nagyon örültünk a lehetőségnek, hogy a VISTA-val együtt dolgozva olyan utasbiztosítást fejleszthettünk, ami maximálisan megfelel az utazók igényeinek, hiszen a CIG Pannónia Csoport számára stratégiai irányvonal, hogy méretünket, rugalmasságunkat, és hazai piacismeretünket kihasználva olyan exkluzív termékeket fejlesszünk, melyek unikálisak a piacon” – fogalmazott Dr. Fedák István, a CIG Pannónia Csoport vezérigazgatója az együttműködés kapcsán.

Irány dél!

A VISTA az eddigi foglalások alapján összeállította, hogy melyek lehetnek idén nyáron a legnépszerűbb úticélok a nyaralni vágyó magyarok körében. Az adatokból az látszik, hogy a Földközi-tenger térségébe készülnek a legtöbben, az utazási iroda ügyfeleinek nagy része Törökországban, Olaszországban, Spanyolországban és Görögországban tervezi eltölteni nyári szabadságát. A tapasztalatok alapján a cég ügyfelei körében kedveltek a hajós utazások is, a tengeri hajós körutak mellett érdekességként említhető, hogy mediterrán és skandináv régiókban hajóznak a nyár során, valamint a ,,repülj és vezess” utazások is egyre népszerűbbek a szolgáltatásaik igénybe vevői között.

Forrás: Vista / Turizmus Online


Újabb rendkívüli Kolodko szoborcsoport - rendkívüli alapanyagból

Újabb rendkívüli Kolodko szoborcsoport - rendkívüli alapanyagból 

A beton új generációja a jövő generációjáért.
Újra gőzerővel indul a Tatai Szabadtéri Játékok

Újra gőzerővel indul a Tatai Szabadtéri Játékok 

Június 28-tól újra életre kel a Tatai Szabadtéri Színpad.
Ha Zamárdi, akkor ZamJam

Ha Zamárdi, akkor ZamJam 

A Zamárdi ZamJam idén két alkalommal és rendhagyó formátummal jelentkezik: a nyár legelején és legvégén javarészt ingyenes programok egész sorát vonultatja fel közel 30 helyszínen.
Arculatváltás a Hungary NEXT-nél

Arculatváltás a Hungary NEXT-nél 

A jövőben a Hungary NEXT a kreatív gondolkodás mellett, magát a művészetet is bevonja a turizmusfejlesztésbe, hogy támogassa a turisztikai desztinációk szervezési és marketing munkáját.
Az utazási irodások már készülnek nagyszabású őszi rendezvényükre

Az utazási irodások már készülnek nagyszabású őszi rendezvényükre 

A MUISZ a következő időpontban nagyszabású programot szervez 50. születésnapja alkalmából.
Tengeri kaland Budapest legnagyobb homokozójában

Tengeri kaland Budapest legnagyobb homokozójában  

Gyereknapi programok a Városháza pop-up parkban!
Gördeszka-kiállítás Pécsett

Gördeszka-kiállítás Pécsett 

Dizájnolt deszkák, underground relikviák, magazinok és plakátok a ’60-es évekből – minden, ami a gördeszka-kultúrához tartozik.
Egy éves a Madame Tussauds Budapest

Egy éves a Madame Tussauds Budapest 

A meglepetések sora nem ér véget: a Madame Tussauds Budapest hamarosan újabb sztárok érkezését jelenti be, nemsokára két állandó figurával 54-re bővül a hírességek névsora.
Még a nyár beköszönte előtt érdemes ellenőriztetni a klímát az autóban

Még a nyár beköszönte előtt érdemes ellenőriztetni a klímát az autóban 

A hőmérséklet napról napra növekszik, egyre többet süt a nap, ami csak egy valamit jelent: közeledik a nyaralás, a pihenés időpontja. Hamarosan már a forróságban tölthetjük a mindennapokat, ami azt is jelenti, hogy bárhova is indulunk, bármilyen rövid az út, a klímaberendezésnek szinte mindig mennie kell, hogy elviselhető legyen a hőség.
Erste pénzügyi pontok mostantól hatvan Tescóban

Erste pénzügyi pontok mostantól hatvan Tescóban 

Együttműködési megállapodást kötött a Tesco és az Erste.

Interjú

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”  

Interjú a Klasszis TopDesign 2023 verseny egyik díjazottjával.
Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.