Ünnepel az Up Hotel

Az Up Hotel Budapest első születésnapját ünnepelte szeptember 1-én vendégeivel és a ház csapatával közösen. 

A szálloda 2021. szeptember 1-én nyitott meg részlegesen, 99 szobával. Az elmúlt 1 év nemcsak sikeres, hanem nagyon mozgalmas is volt a szálloda életétében, mivel folyamatosan nyitották meg a többi emelet szobáit, így már 6 emeleten 150 szobával működnek.

 

A szálloda újonnan megnyílt 6. emeletén 44 m2-es 1 hálószobás lakosztály  33 m2 terasszal és jacuzzival várja a vendégeket. Idén februártól üzemel a szálloda étterme, a Posner Bar & Bistro is.

 

Mint a ház igazgatója, Hupuczi Renáta elmondta, a ház éves foglaltsága eddig 60 százalékos. Az év eleji nehézségek (Covid, háború) után sikerült a nyári időszakra kifejezetten magas foglaltságot elérni. Tudták pótolni a kieső piacokat elsősorban egyéni leisure vendégekkel. Ők főleg európai küldőországokból érkeznek, mint Anglia, Németország, Olaszország és Franciaország, de Izraelből is sok egyéni vendéget fogadnak.

 

Csoportjaik 80 százalékát egy tengerentúli partnerük hozza, akik márciustól decemberig folyamatosan tölti a szállodát. Tavasszal több helyi cégnek tudták termeiket tréninghelyszínként értékesíteni.

Terveik közt szerepel egy nagyobb terem kialakítása (jelenleg két kisebb teremmel rendelkeznek), hogy a MICE szegmensben is nagyobb eredményeket tudjanak elérni, tudtuk meg a ház igazgatójától a születésnap alkalmából rendezett ünnepségen.

Forrás: Up Hotel Budapest / Turizmus Online


A közlekedés napját szimulátorral és élménykamionnal ünnepli a szentendrei múzeum

A közlekedés napját szimulátorral és élménykamionnal ünnepli a szentendrei múzeum 

A BKV – a Magyar Autóklubbal együttműködve – az idén is csatlakozik a közlekedési kultúra napja programsorozathoz.
Új feladatkörök és bővülő csapat a Kartago Tours-nál

Új feladatkörök és bővülő csapat a Kartago Tours-nál 

Új értékesítési vezető érkezett a német hátterű utazásszervezőhöz.
Új vizuális megoldások a Szabadság Szigetén

Új vizuális megoldások a Szabadság Szigetén 

Új fejezet nyílik a Sziget életében, megőrizve a különleges atmoszférát és a változatos programokat, miközben látványos újításokkal is várják a látogatókat.
Befutóékszer és kávés pezsgés – izgalmas párosítás a 30. ALDI Női Futógálán

Befutóékszer és kávés pezsgés – izgalmas párosítás a 30. ALDI Női Futógálán 

„Ez Magyarország legszebb szabadidősport-rendezvénye”, hallhattuk az ALDI Futógála beharangozó eseményén május 8-án, a Cafe Frei BudaParton lévő egységében.
75 helyszín, 300 program, világsztárokkal – jön a SopronFest

75 helyszín, 300 program, világsztárokkal – jön a SopronFest 

Idén Sopronban indul a fesztiválszezon.
Különleges ereklyék a veszprémi Gizella-napokon

Különleges ereklyék a veszprémi Gizella-napokon  

Az idei Gizella Napok keretében, május 10-én és 11-én vezetett sétákon fedezhetjük fel a Szent Mihály Főszékesegyházat, ahol Szent István király hitvesének két ereklyéjét is őrzik.
Szipál 101: programsorozat a fotóslegenda nyomában

Szipál 101: programsorozat a fotóslegenda nyomában 

Hamarosan az ország több pontján is megtekinthető a Szipál-univerzum.
TKI: az ágazat szereplői negatívan látják helyzetüket

TKI: az ágazat szereplői negatívan látják helyzetüket 

Bár a turizmus bizalmi mutatói még így is kedvezőbbek, mint a nemzetgazdasági átlag vagy más ágazatok indexei, a szálláshely-szolgáltatás, a vendéglátás és az egyéb turisztikai szektor is visszaesést mutat.
Együttműködési megállapodás az erdő és a természet védelméért

Együttműködési megállapodás az erdő és a természet védelméért  

Célja, hogy a terület ökológiai, klímavédelmi és turisztikai szempontból is megújulhasson.
Új szakember a HotelPremio Group csapatában

Új szakember a HotelPremio Group csapatában 

Senior event szakember érkezett az ügynökséghez.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.