Peter Knoll személyében 2018. február 1-től új szakember veszi át a Gundel Étterem ügyvezető igazgatói pozícióját. A turizmus-vendéglátás területén több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező igazgató nem először lát el vezetői feladatokat Magyarországon. Németországi, kínai, nagy-britanniai, oroszországi és észtországi szállodák után dolgozott a budapesti Corinthia Grand Hotel Royal Resident Managereként is, valamint négy éven keresztül vezette a Kempinski Hotel Corvinus értékesítési és marketing folyamatait is. Később a Kempinski csoport több szállodájában is (Csehország, Szlovákia, Horvátország, Jordánia, Ausztria) szállodaigazgatóként dolgozott.
A hónap végén távozó Bándoli Attila 2014-ben lett a Gundel Étterem ügyvezető igazgatója, miután hét éven keresztül dolgozott helyettesként. Pályafutását még a HungarHotelsnél kezdte 1971-ben, a Hungaria Szállóban (ma Hotel Hungaria City Center) éttermi vezető, később éttermi igazgató lett. 2005 és 2008 között az éttermet is tulajdonló Danubius Hotels Group szovátai szállodáinak igazgatói posztját töltötte be. A Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetségének elnökségi tagjaként is évek óta segíti a turizmus-vendéglátás szakma versenyképességének javítását.
Forrás: Danubius / Vendég